Σόκαραν οι οπαδοί της Ρόμα: «Η βασίλισσα παίρνει π@@@»

Σόκαραν οι οπαδοί της Ρόμα: «Η βασίλισσα παίρνει π@@@»

Κώστας Τόπας 10:21 - 08.03.2024 / Ανανεώθηκε: 10:21 - 08.03.2024

Οι ultras της Ρόμα προσπάθησαν να εξοργίσουν τους οπαδούς της Μπράιτον με ένα υβριστικό πανό για τη βασίλισσα της Αγγλίας.

Η Ρόμα επικράτησε 4-0 της Μπράιτον του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι στον πρώτο αγώνα της ισοβαθμίας για τους «16» του Europa League, ο οποίος στιγματίστηκε από επεισόδια εκτός γηπέδου τις τελευταίες 24 ώρες. Δύο από τους Άγγλους οπαδούς που ταξίδεψαν στη Ρώμη, μαχαιρώθηκαν από συμμορία το βράδυ της Τετάρτης (06/03).

Η απεχθής συμπεριφορά συνεχίστηκε στην ιταλική πρωτεύουσα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Οπαδοί των «τζιαλορόσι» εκτόξευαν μπουκάλια, νομίσματα κι άλλα αιχμηρά αντικείμενα προς την εστία των «γλάρων». Ενώ, αναρτήθηκε κι ένα υβριστικό πανό για την αείμνηστη Βασίλισσα Ελισάβετ Β'.

«Σίφουνες» Λίβερπουλ, Ρόμα - Έμεινε «όρθια» η Λεβερκούζεν στο Αζερμπαϊτζάν
EUROPA LEAGUE

21:44 - 07.03.2024

«Σίφουνες» Λίβερπουλ, Ρόμα - Έμεινε «όρθια» η Λεβερκούζεν στο Αζερμπαϊτζάν

Λίβερπουλ και Ρόμα έριξαν πέντε και τέσσερα γκολ αντίστοιχα σε Σπάρτα Πράγας και Μπράιτον (5-1, 4-0) ενώ την ίδια ώρα η Λεβερκούζεν παρόλο που βρέθηκε πίσω με 2-0 απέναντι στην Καραμπάγκ κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι σε 2-2

Αντιδρώντας σε αυτό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένας απάντησε: «Αυτό είναι το χειρότερο αστείο που έχω δει ποτέ». Ένας άλλος σχολίασε: «Πότε θα μάθουν ότι δεν μπορείς να προσβάλεις τους Άγγλους;».