«Σίφουνες» Λίβερπουλ, Ρόμα - Έμεινε «όρθια» η Λεβερκούζεν στο Αζερμπαϊτζάν

«Σίφουνες» Λίβερπουλ, Ρόμα - Έμεινε «όρθια» η Λεβερκούζεν στο Αζερμπαϊτζάν

Δημήτρης Χούπης 21:44 - 07.03.2024 / Ανανεώθηκε: 21:47 - 07.03.2024

Λίβερπουλ και Ρόμα έριξαν πέντε και τέσσερα γκολ αντίστοιχα σε Σπάρτα Πράγας και Μπράιτον (5-1, 4-0) ενώ την ίδια ώρα η Λεβερκούζεν παρόλο που βρέθηκε πίσω με 2-0 απέναντι στην Καραμπάγκ κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι σε 2-2

Η Λίβερπουλ πέρασε με άνεση από την Τσεχία, επικρατώντας της Σπάρτα Πράγας με 5-1 και... βρίσκεται ουσιαστικά στους «8» του Europa League.

Στο πρώτο ημίχρονο οι «κόκκινοι» έκαναν πάρτι, αφού βρήκαν τρία γκολ. Ο ΜακΆλιστερ στο 6ο μόλις λεπτό άνοιξε το σκορ από τα έντεκα βήματα και στη συνέχεια η κατάσταση έγινε πιο εύκολη. Στο 25' ο Ντάργουιν Νούνιες με ένα τρομερό πλασέ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του τέρματος και στο 45+3' ο ίδιος έκανε το 0-3.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Σπάρτα μείωσε με το αυτογκόλ του Μπράντλεϊ, αλλά εφτά λεπτά μετά ο Ντίας έκανε τέσσερα τα τέρματα της Λίβερπουλ.

Ρόμα - Μπράιτον

Η Ρόμα έκανε πάρτι στο παιχνίδι με την Μπράιτον επικρατώντας με 4-0 για το πρώτο μεταξύ τους αγώνα.

Ο Ντιμπάλα άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Ρώμης στο 13ο λεπτό με ωραία ενέργεια και ο Λουκάκου στο 43' διπλασίασε τα τέρματα για τους «τζιαλορόσι». Ο Μαντσίνι στο 64' έκανε το 3-0 και ο Κριστάντε τέσσερα λεπτά μετά έκανε το 4-0.

Καραμπάγκ - Λεβερκούζεν

Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι στο Αζερμπαϊτζάν ανάμεσα στην Καραμπάγκ και την Μπάγερ Λεβερκούζεν, με τις δύο ομάδες να έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς.

Το πρώτο μέρος άνηκε στους Αζέρους, αφού στο 26' ο Μπενζιά άνοιξε το σκορ και ο Ζουνίνιο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου έκανε δύο τα τέρματα για την Καραμπάγκ. Στο δεύτερο όμως Βίρτζ και Σικ ισοφάρισαν για τη γερμανική ομάδα και άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς στο Λεβερκούζεν.