Επική απάντηση του Κλοπ σε δημοσιογράφο: «Ας δούμε αν είναι ευχάριστο να απαντήσω την ερώτηση»

Επική απάντηση του Κλοπ σε δημοσιογράφο: «Ας δούμε αν είναι ευχάριστο να απαντήσω την ερώτηση»

Δημήτρης Χούπης 17:06 - 07.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:06 - 07.03.2024

Ο Γιούργκεν Κλοπ είχε κέφια στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με τη Σπάρτα Πράγας, δίνοντας μια επική απάντηση σε δημοσιογράφο που ήθελε να του κάνει ερώτηση.

Η Λίβερπουλ ταξίδεψε στην Τσεχία για το παιχνίδι με τη Σπάρτα Πράγας στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Europa League. Οι «κόκκινοι» φαινομενικά έχουν εύκολο έργο, ειδικά μετά και την επιστροφή του Σαλάχ στην αποστολή, ο οποίος αναμένεται να πάρει λίγα λεπτά συμμετοχής, για να βρει ρυθμό ενόψει του αγώνα της Κυριακής (10/3) με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Γιούργκεν Κλοπ λοιπόν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το παιχνίδι φαίνεται ότι είχε τρελά κέφια και δεν έχασε την ευκαιρία να πειράξει έναν δημοσιογράφο. Συγκεκριμένα, κάποια στιγμή ένας Τσέχος δημοσιογράφος πήρε τον λόγο και πριν του κάνει την ερώτηση, του είπε ότι νιώθει τιμή που θα του μιλήσει.

Ο Γερμανός όμως είχε όρεξη να τον πειράξει μεταξύ σοβαρού και αστείου, λέγοντας χαμογελαστά ότι θα δει αν θα είναι ευχάριστο να του απαντήσει. «Ας δούμε αν θα είναι ευχάριστο να απαντήσω την ερώτηση», ήταν η ατάκα του χαρακτηριστικά.

Η Λίβερπουλ υπενθυμίζεται ότι πέρασε ως πρώτη τον όμιλό της στο Europa League, έχοντας αντιπάλους την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, την Τουλούζ και τη Λιντζ. Σε αυτό τον όμιλο μάζεψε δώδεκα βαθμούς, με τέσσερις νίκες και δύο ήττες.