Ο Κλοπ απάντησε στους οπαδούς της Νότιγχαμ για το «κράξιμο» στον Νούνιες

Κλοπ

i

©PrtScr

Ο Κλοπ απάντησε στους οπαδούς της Νότιγχαμ για το «κράξιμο» στον Νούνιες

Πάνος Κορομηλάς 17:41 - 03.03.2024

Ο Γιούργκεν Κλοπ απάντησε στο «κράξιμο» των οπαδών της Νότιγχαμ Φόρεστ προς τον Ντάργουιν Νούνιες και υπερασπίστηκε τον παίκτη του, με έντονη ειρωνική διάθεση.

Η Λίβερπουλ τα βρήκε σκούρα στο «City Ground» απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ, όμως ο Ντάργουιν Νούνιες τη «λύτρωσε» στην τελευταία φάση του αγώνα, χαρίζοντας ένα πολύτιμο τρίποντο στη μάχη του τίτλου. Έτσι, οι κόκκινοι πηγαίνουν στο ντέρμπι που ακολουθεί απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι (10/3, 17:45), δίχως απρόσμενες απώλειες.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός δεν ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα προερχόμενος από τραυματισμό, όμως ο Γιούργκεν Κλοπ αναγκάστηκε να τον ρίξει στο παιχνίδι στο 60ο λεπτό, μιας και η Λίβερπουλ έψαχνε το γκολ της νίκης. Τη στιγμή που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, οι φίλαθλοι των γηπεδούχων τον χλεύασαν, φωνάζοντας συνθήματα που τον παρομοίαζαν με τον Άντι Κάρολ, άλλοτε επιθετικό των «κόκκινων» που δεν εκπλήρωσε τις προσδοκίες που υπήρχαν.

Ο Νούνιες εν τέλει ήταν αυτός που έκρινε το ματς και μετά τη λήξη του, ο Γερμανός τεχνικός έσπευσε να απαντήσει στους «haters» με ειρωνικό τόνο:

«Αν ήμουν στη θέση τους δεν θα τραγουδούσα ένα τέτοιο σύνθημα. Δεν θα προσπαθούσα να δώσω ώθηση στον Ντάργουιν. Βασικά, ο κόσμος θα πρέπει να αρχίσει να φωνάζει αυτό το σύνθημα πιο συχνά, αν απαντάει όπως σήμερα μέσα στο γήπεδο».

Πάντως, ο 24χρονος επιθετικός φέτος δείχνει να προσαρμόζεται στα δεδομένα της Premier League, μετά την πρώτη του αναγνωριστική σεζόν στο Νησί. Έχει σημαντική συνεισφορά στο επιθετικό παιχνίδι της Λίβερπουλ, μετρώντας 14 γκολ και 11 ασίστ σε 38 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, όντας ο δεύτερος πιο παραγωγικός παίκτης της ομάδας, μετά τον Μοχάμεντ Σαλάχ.