Διάψευση από το «Sky Sports» για το ότι προσωπικό ασφαλείας παρενέβη για την απομάκρυνση του Μαρινάκη

Διάψευση από το «Sky Sports» για το ότι προσωπικό ασφαλείας παρενέβη για την απομάκρυνση του Μαρινάκη

Κώστας Τόπας 15:34 - 03.03.2024

Το «Sky Sports» διέψευσε ότι το προσωπικό ασφαλείας του «City Ground» παρενέβη για την απομάκρυνση του Βαγγέλη Μαρινάκη στον αγώνα με τη Λίβερπουλ.

Η Λίβερπουλ πήρε μία μεγάλη νίκη κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον Ντάργουιν Νούνιες να πετυχαίνει γκολ στο 90+9' του αγώνα και να χαρίζει στην ομάδα του το τρίποντο. Αυτό το τέρμα όμως προκάλεσε την οργή στην απέναντι μεριά. Κι αυτό διότι, μετά το τέλος του αγώνα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέβηκε από τη σουίτα του στον αγωνιστικό χώρο, με σκοπό να διαμαρτυρηθεί προς τον ρέφερι του αγώνα.

Σύμφωνα, μάλιστα, με ρεπορτάζ της «Mirror», ο Έλληνας επιχειρηματίας ήταν οργισμένος και ακολούθησε τον Τίρνεϊ μέχρι τα αποδυτήρια. Όπως αναφέρει, δε, το Μέσο της Αγγλίας, ο διοικητικός ηγέτης της Νότιγχαμ ήταν τόσο έξαλλος που χρειάστηκε να παρέμβει η ασφάλεια για να τον συγκρατήσει.

Ωστόσο, αυτό το σκηνικό διαψεύδει το «Sky Sports» με σημερινό (03/03) του δημοσίευμα τονίζοντας πως τίποτα απ' όλα αυτά δεν συνέβη και πόσω μάλλον ουδέποτε χρειάστηκε η παρέμβαση ατόμων της ασφάλειας για να απομακρυνθεί ο ισχυρός άνδρας της Νότιγχαμ.

«Σύμφωνα με το Sky Sports News, τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, Ευάγγελος Μαρινάκης έπρεπε να συγκρατηθεί από το προσωπικό ασφαλείας μετά την ήττα με 1-0 από τη Λίβερπουλ, είναι λανθασμένα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ των Άγγλων.