Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι ηγούνται της κούρσας για την απόκτηση του Μουσιάλα

Τζαμάλ Μουσιάλα

i

©PrtScr

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι ηγούνται της κούρσας για την απόκτηση του Μουσιάλα

Στέλιος Βαρδάκης 14:47 - 03.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:55 - 03.03.2024

Ο Τζαμάλ Μουσιάλα απέρριψε πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του με τη Μπάγερν Μονάχου. Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι είναι οι ομάδες που φαντάζουν φαβορί αυτή τη στιγμή για να τον αποκτήσουν.

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι μας έχουν χαρίσει κατά το παρελθόν επικές μονομαχίες για την μάχη του τίτλου, καθώς δύο φορές τα τελευταία χρόνια έχει κριθεί στον πόντο με τους «πολίτες» να χαμογελούν στο τέλος και στις δύο περιπτώσεις.

Οργή Μαρινάκη μετά το Νότιγχαμ - Λίβερπουλ: «Ακολούθησε τον Τίρνεϊ στα αποδυτήρια και φώναζε "σεβαστείτε τους παίκτες"»
PREMIER LEAGUE

19:41 - 02.03.2024

Οργή Μαρινάκη μετά το Νότιγχαμ - Λίβερπουλ: «Ακολούθησε τον Τίρνεϊ στα αποδυτήρια και φώναζε "σεβαστείτε τους παίκτες"»

Οργισμένος ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον διαιτητή, Τίρνεϊ, μετά την αναμέτρηση της Νότιγχαμ Φόρεστ κόντρα στη Λίβερπουλ, με αφορμή το γκολ που πέτυχε ο Νούνιες στο 90+9'.

Φέτος οι δύο ομάδες διεκδικούν ξανά την κορυφή της Premier League αφού βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις, αυτή τη φορά όμως παρέα με την Άρσεναλ που βρίσκεται επίσης πολύ κοντά τους.

«Κόκκινοι» και «σίτιζενς» όμως φαίνεται πως διασταυρώνουν τα ξίφη τους και εκτός αγωνιστικού χώρου. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες της «Daily Star» οι δύο ομάδες έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Τζαμάλ Μουσιάλα και αυτή τη στιγμή φαντάζουν ως το φαβορί ώστε κάποια από τις δύο αποσπάσει την υπογραφή του παίκτη.

O 21χρονος Γερμανός ποδοσφαιριστής σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα έχει απορρίψει πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του από τη Μπάγερν Μονάχου. Το υπάρχον πάντως συμβόλαιο που είναι σε ισχύ, λήγει το καλοκαίρι του 2026. Οπότε γίνεται αντιληπτό, πως όποια ομάδα επιθυμεί να τον αποκτήσει θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη και να προσφέρει ένα πολύ καλό ποσό για να έχει και τη συγκατάθεση των Βαυαρών.