Κλάτενμπεργκ: «Αναστατωμένος ο Μαρινάκης, έπρεπε να δοθεί η μπάλα στη Νότιγχαμ»

Βαγγέλης Μαρινάκης

i

©Intime

Κλάτενμπεργκ: «Αναστατωμένος ο Μαρινάκης, έπρεπε να δοθεί η μπάλα στη Νότιγχαμ»

Sportal newsroom 23:02 - 02.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:12 - 02.03.2024

Το στέλεχος της Νότιγχαμ Φόρεστ και πρώην αρχιδιαιτητής Μαρκ Κλάτενμπεργκ αναφέρθηκε στη διαιτησία του Πολ Τίρνεϊ που έκανε έξαλλο τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στη Νότιγχαμ Φόρεστ επικρατεί οργή για τη διαιτησία του Πολ Τίρνεϊ στο ματς με τη Λίβερπουλ.

Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη ηττήθηκε στο 99’ από το γκολ του Ντάρβιν Νούνιες και ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού με τη λήξη μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί.

Σύμφωνα επίσης με όσα αναφέρθηκαν στο BBC, ο Μαρινάκης μπήκε στα αποδυτήρια και φώναζε στον διαιτητή «σεβαστείτε τους παίκτες».

Ο Κλάτενμπεργκ, λοιπόν, μίλησε στο BBC για τον Μαρινάκη και την επίμαχη φάση που προκάλεσε την οργή της Νότιγχαμ. Ο Χάντσον-Οντόι τραυματίστηκε στο κεφάλι σε μονομαχία με τον Κονατέ. Ο Κλάτενμπεργκ, ο οποίος είναι πλέον αναλυτής διαιτησίας στη Νότιγχαμ, τόνισε ότι ο Τίρνεϊ έπρεπε να διακόψει το ματς, όπως ορίζει ο κανονισμός για χτύπημα στο κεφάλι και να δώσει την κατοχή στην ομάδα, που την είχε, δηλαδή στη Φόρεστ.

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ αισθάνεται ότι υπήρξαν αποφάσεις που ήταν εναντίον της. Ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος.

Ο διαιτητής έπρεπε να διακόψει τον αγώνα για τραυματισμό στο κεφάλι και να επιστρέψει τη μπάλα στην ομάδα που είχε την κατοχή. Κι αυτή ήταν η Νότιγχαμ Φόρεστ.

Έκανε ακριβώς το ίδιο στο πρώτο ημίχρονο. Η μπάλα ήταν πιο κοντά στην περιοχή του πέναλτι και η Νότιγχαμ Φόρεστ ήταν προς το σημαιάκι του κόρνερ. Η Νότιγχαμ Φόρεστ έπρεπε να είχε την μπάλα. Αντίθετα, την πήρε η Λίβερπουλ και σκόραρε σε αυτή τη φάση.

Υπάρχει απογοήτευση απόψε. Τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ σε αυτή την περίοδο κι ελπίζουμε η τύχη μας να αλλάξει στο μέλλον.

Οργή Μαρινάκη μετά το Νότιγχαμ - Λίβερπουλ: «Ακολούθησε τον Τίρνεϊ στα αποδυτήρια και φώναζε "σεβαστείτε τους παίκτες"»
PREMIER LEAGUE

19:41 - 02.03.2024

Οργή Μαρινάκη μετά το Νότιγχαμ - Λίβερπουλ: «Ακολούθησε τον Τίρνεϊ στα αποδυτήρια και φώναζε "σεβαστείτε τους παίκτες"»

Οργισμένος ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον διαιτητή, Τίρνεϊ, μετά την αναμέτρηση της Νότιγχαμ Φόρεστ κόντρα στη Λίβερπουλ, με αφορμή το γκολ που πέτυχε ο Νούνιες στο 90+9'.

Είμαι εδώ για να συμβουλεύσω τη διοίκηση του κλαμπ. Δεν έχω μιλήσει με τον διαιτητή. Θα το αφήσω αυτό για τους τους αρμόδιους. Ο ιδιοκτήτης του κλαμπ είναι αρκετά αναστατωμένος επειδή η ομάδα του πάλεψε. Έχει επενδύσει πολλά χρήματα στην ομάδα και θέλει να δει αποτελέσματα».

Το ηχητικό απόσπασμα των δηλώσεων του Κλάτενμπεργκ