Buzzer-beater τίτλου στο 90'+9' για τη Λίβερπουλ στο Νότιγχαμ!

Buzzer-beater τίτλου στο 90'+9' για τη Λίβερπουλ στο Νότιγχαμ!

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:01 - 02.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:38 - 02.03.2024

Λίγα δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε, ο Νούνιες... φόρεσε την κάπα του και έσωσε τη Λίβερπουλ, πετυχαίνοντας το buzzer - beater που έφερε τη νίκη κόντρα στη Νότιγχαμ (0-1). Την ίδια ώρα, η Τότεναμ πέτυχε ανατροπή και πήρε ένα τρίποντο που την φέρνει κοντά στην τετράδα (3-1).

Με απίθανο ολοκληρώθηκε για τη Λίβερπουλ η επίσκεψή της στο «Σίτι Γκράουντ». Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είδε τη Νότιγχαμ Φόρεστ να κρατάει γερά, εντούτοις το γκολ του Νούνιες στο 90+9' της χάρισε τη νίκη με 1-0.

Το πρώτο ημίχρονο περιλάμβανε από μία καλή στιγμή για την κάθε ομάδα. Εντούτοις, με την έναρξη του δευτέρου η Λίβερπουλ έδειχνε να ψάχνει πιο έντονα το γκολ, αφού μία απώλεια θα ήταν πολύ σημαντική. Το άγχος γινόταν αντίπαλος όσο πέρναγε οι ώρα και οι φιλοξενούμενοι έκαναν αρκετά λάθη.

Όμως ο Νούνιες προειδοποίησε στο 90+5' - με απίθανη χαμένη ευκαιρία - και τελικά... πυροβόλησε στο 90+9'. Εκείνος υποδέχθηκε μία σέντρα του ΜακΆλιστερ και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, λυτρώνοντας την ομάδα του με ένα ασύλληπτο buzzer-beater.

Tότεναμ - Κρίσταλ Πάλας 3-1

Την ίδια ώρα, η Τότεναμ επικράτησε της Κρίσταλ Πάλας (3-1) σε ένα παιχνίδι που βρέθηκε να χάνει με 1-0 μέχρι το 77'. Μέσα σε περίπου 10 λεπτά οι «Σπερς» μετέτρεψαν μία υποφαινόμενη ήττα σε ένα εύκολο απόγευμα.

Στο 77ο λεπτό ο Βέρνερ έφερε την ισοφάριση, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ρομέρο έκανε την ανατροπή. Τη χαριστική βολή έφερε ο Σον, ο οποίος στο 88ο λεπτό διαμόρφωσε και το τελικό σκορ. Ένα σκορ που φέρνει τους παίκτες του Ποστέκογλου μία ανάσα από την τετράδα της Premier League.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 27ης ΑΓΩΝΙΣΤΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ