Η Φούλαμ ειρωνεύτηκε τον Μπρούνο για το «θέατρο» που έκανε και ο Τεν Χαχ... βγήκε από τα ρούχα του

Έρικ Τεν Χαχ

i

©printscreen

Η Φούλαμ ειρωνεύτηκε τον Μπρούνο για το «θέατρο» που έκανε και ο Τεν Χαχ... βγήκε από τα ρούχα του

Δημήτρης Χούπης 18:35 - 29.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:35 - 29.02.2024

Ο Μπρούνο Φερνάντες δέχτηκε αρκετά μαρκαρίσματα στο χθεσινό παιχνίδι της Γιουνάιτεντ με τη Νότιγχαμ, κάτι που έκανε τη Φούλαμ να τον... ειρωνευτεί. Ωστόσο δεν έλειψε η απάντηση του Τεν Χαχ προς την ομάδα του Λονδίνου για την ανάρτησή της.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε δύσκολα το εισιτήριο για τα προημιτελικά του FA Cup, επικρατώντας της Νότιγχαμ Φόρεστ με 1-0. Το μοναδικό γκολ του αγώνα το έβαλε ο Κασεμίρο, ο οποίος έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του και την έστειλε πάνω στη Λίβερπουλ που θα είναι η επόμενη αντίπαλος των «κόκκινων διαβόλων».

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο αρχηγός της ομάδας Μπρούνο Φερνάντες δέχτηκε αρκετά μαρκαρίσματα, κάτι που έκανε έξαλλο τον Έρικ Τεν Χαχ. Ενώ την ίδια ώρα ο Πορτογάλος έγινε... αντικείμενο χλευασμού από τη Φούλαμ. Συγκεκριμένα στον αγώνα μεταξύ της ομάδας του Λονδίνου και της Γιουνάιτεντ το περασμένο Σάββατο (24/2), ο Μπρούνο έκανε ένα... αστείο θέατρο.

Σε συνδυασμό λοιπόν του «ξύλου» που έφαγε ο Πορτογάλος στον αγώνα με τη Νότιγχαμ, με το θέατρο που έκανε στην προηγούμενη αναμέτρηση, έκανε τη Φούλαμ να τον ειρωνευτεί.

Οι «κότατζερς» λοιπόν ανέβασαν ένα βίντεο στα social media με τη στιγμή που πέφτει κάτω μόνος του και έγραψε, «χαρούμενοι που είναι καλά...». Αυτό το ποστ έκανε τον τεχνικός της Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ να «βγει από τα ρούχα του».

Μετά το παιχνίδι με τη Νότιγχαμ ο Ολλανδός κατηγόρησε τους «κόκκινους» πως τον στοχοποίησαν, αφού δέχτηκε πολλά φάουλ. «Είδατε ότι η Φόρεστ τον "στοχοποίησε", έτσι δεν θέλω να πω τι έχει, αλλά είναι σοβαρός ο τραυματισμός του.

Δέχτηκε πολλά φάουλ. Ίσως είμαι λίγο σκληρός, αλλά όταν έχει την μπάλα γίνονται σκληρή μαζί του», είπε στην αρχή και μετά τα έβαλε με τη Φούλαμ.

«Μετά βλέπω σοβαρά social media να του κάνουν κριτική και γίνονται θλιβερά, ενώ κανονικά δεν πρέπει να είναι έτσι. Είχε έναν σοβαρό τραυματισμό το Σάββατο, αλλά συνέχισε να παίζει και σήμερα "πάλεψε" για να είναι στο παιχνίδι», ήταν τα λόγια του.