«Επίθεση» Τεν Χαχ στον Κάραχερ για την κριτική του: «Άσκησε κριτική από την πρώτη στιγμή, τώρα θέλει να περάσει την άποψή του»

Έρικ Τεν Χαχ

i

©PrtScr

«Επίθεση» Τεν Χαχ στον Κάραχερ για την κριτική του: «Άσκησε κριτική από την πρώτη στιγμή, τώρα θέλει να περάσει την άποψή του»

Δημήτρης Χούπης 21:59 - 27.02.2024

Ο Έρικ Τεν Χαχ κατηγόρησε τον αναλυτή του Sky Sports και πρώην αμυντικό της Λίβερπουλ, Τζέιμι Κάραχερ, ότι του ασκεί υποκειμενική κριτική.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει την ασταθή πορεία της, με αποτέλεσμα ο Έρικ Τεν Χαχ να δέχεται επίσης συνεχώς κριτική. Μετά τη νέα ήττα από από τη Φούλαμ με 1-2 για το πρωτάθλημα ο αναλυτής του Sky Sports, Τζέιμι Κάραχερ έβαλε στο στόχαστρο τον Ολλανδό προπονητή.

Ο πρώην αμυντικός της Λίβερπουλ στην εκπομπή «Monday Night Football» αφιέρωσε πέντε λεπτά για να δείξει την καλή αμυντική λειτουργία των «κόκκινων διαβόλων». Αφού, σύμφωνα με τον παλαίμαχο στόπερ, η μεσαία γραμμή της Γιουνάιτεντ ήταν αρκετά ψηλά και οι αμυντική ήταν αρκετά πίσω. Αυτή η κριτική όμως δεν άρεσε στον τεχνικό της ομάδας.

Μάλιστα δεν έλειψε να εκφράσει και τη δυσαρέσκειά του για όσα είπε ο Κάραχερ, περνώντας μάλιστα και στην αντεπίθεση. Καθώς τον κατηγόρησε για υποκειμενική κριτική. Κάποια στιγμή ο Ολλανδός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ρωτήθηκε για το περιστατικό αυτό, με τον Τεν Χαχ να λέει.

«Κάποιοι αναλυτές είναι πολύ αντικειμενικοί στα σχόλιά τους και δίνουν πολύ καλές συμβουλές, κάποιοι είναι υποκειμενικοί. Ο Τζέιμι Κάραγκερ άσκησε κριτική από την πρώτη στιγμή και τώρα θέλει να περάσει την άποψή του. Ίσως στο πρώτο μισάωρο του αγώνα να είχε δίκιο αλλά από εκεί και πέρα βρήκαμε τις απαντήσεις στην Φούλαμ.

Δεν ήμουν ευχαριστημένος από την άμυνα μας, ειδικά στην αριστερή πλευρά, καθώς βγήκαν πολλές φορές από εκείνη την πλευρά στην πρώτη μισή ώρα και αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει. Και αυτό έχει να κάνει με θέληση, πνεύμα και πάθος».