Τεν Χαχ: «Δείξαμε προσωπικότητα και χαρακτήρα, πρέπει να κοιτάμε τη μεγάλη εικόνα η οποία είναι αρκετά καλή»

Ο Έρικ Τεν Χαχ

i

© PS Youtube

Τεν Χαχ: «Δείξαμε προσωπικότητα και χαρακτήρα, πρέπει να κοιτάμε τη μεγάλη εικόνα η οποία είναι αρκετά καλή»

Δημήτρης Χούπης 20:23 - 24.02.2024

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε την ήττα με 1-2 από τη Φούλαμ, όμως ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», Έρικ Τεν Χαχ θεώρησε ότι η ομάδα του έδειξε προσωπικότητα και χαρακτήρα.

Η Φούλαμ «ξέρανε» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο έβδομο λεπτό καθυστερήσεων, νικώντας την με 2-1 στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Premier League. Κάπως έτσι οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν τη διαφορά από την τέταρτη Άστον Βίλα, ενώ από την άλλη η ομάδα του Λονδίνου παραμένει στη μέση της βαθμολογίας.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της ομάδας του Έρικ Τεν Χαχ μετά από πέντε αγώνες αήττητη, η οποία την είχε φέρει κοντά στη «μάχη» για το Champions League. Μετά τη λήξη του αγώνα λοιπόν ο Ολλανδός προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» θεώρησε ότι η ομάδα του άξιζε την ισοφάριση στο 89ο λεπτό, ενώ τόνισε ότι έδειξε χαρακτήρα και προσωπικότητα.

«Η ομάδα έδειξε μεγάλη προσωπικότητα για να επιστρέψει στο παιχνίδι, αξίζαμε το γκολ της ισοφάρισης και μετά πήγαμε για τη νίκη. Δείξαμε χαρακτήρα και προσωπικότητα. Πρέπει να δούμε τη μεγαλύτερη εικόνα. Η μεγαλύτερη εικόνα ήταν καλή», ήταν τα λόγια του Ολλανδού που παρά την ήττα ήταν ευχαριστημένος με την εικόνα των παικτών του.

«Μια πραγματική κόλαση», ο Αλεξάντερ Άρνολντ παρενοχλείται από μια γυναίκα και προσλαμβάνει ντεντέκτιβ
PREMIER LEAGUE

11:21 - 24.02.2024

«Μια πραγματική κόλαση», ο Αλεξάντερ Άρνολντ παρενοχλείται από μια γυναίκα και προσλαμβάνει ντεντέκτιβ

Σύμφωνα με τη Sun, ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ παρενοχλείται από μια γυναίκα εδώ και αρκετούς μήνες, με αποτέλεσμα ο αμυντικός της Λίβερπουλ να λάβει δραστικά μέτρα για να προστατεύσει την ιδιωτική του ζωή.

Επόμενος αγώνας για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι με τη «συμπολίτισσα» Μάντσεστερ Σίτι, σε ένα παιχνίδι που θέλει τη νίκη όχι μόνο για το γόητρο, αλλά και για να κρατήσει τις όποιες ελπίδες για την τετράδα ζωντανές.