«Στη Λίβερπουλ είχε καταστραφεί η αυτοπεποίθησή μου, υπάρχει μόνο ένας λόγος που έφυγα από εκεί»

Γιόσι Μπεναγιούν

i

©intime

«Στη Λίβερπουλ είχε καταστραφεί η αυτοπεποίθησή μου, υπάρχει μόνο ένας λόγος που έφυγα από εκεί»

Δημήτρης Χούπης 18:06 - 24.02.2024

Ο Ισραηλινός πρώην εξτρέμ, Γιόσι Μπεναγιούν, αναφέρθηκε στον λόγο που έφυγε από τη Λίβερπουλ τονίζοντας εκεί η αυτοπεποίθησή του είχε καταστραφεί.

Ο Γιόσι Μπεναγιούν έχει αρκετή εμπειρία από την Premier League, αφού έχει αγωνιστεί στη Λίβερπουλ, την Τσέλσι, την Άρσεναλ και την ΚΠΡ. Στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ έπαιξε για τρεις σεζόν, μετρώντας πάνω από εκατό συμμετοχές, 29 τέρματα και 19 ασίστ.

Ωστόσο η θητεία του στους «κόκκινους» δεν ήταν και η καλύτερη. Όπως αναφέρει ο Ισραηλινός ο λόγος που έφυγε από τη Λίβερπουλ ήταν ο τότε προπονητής της ομάδας, Ράφα Μπενίτεθ. «Όλοι με ρωτάνε για τον λόγο που έφυγε από τη Λίβερπουλ. Ο λόγος είναι ένας, ο Ράφα Μπενίτεθ. Αν έπαιζα καλά, ένιωθα ότι ποτέ δεν μου έδινε την αξία που έπρεπε», ανέφερε στην αρχή.

«Όταν σκόραρα, ακόμα περίμενα ότι θα είμαι εκτός ομάδας στο επόμενο παιχνίδι. Σε δύο περιπτώσεις, απέναντι στη Φούλαμ και τη Λυών, οι οπαδοί αποδοκίμαζαν όταν έγινa αλλαγή. Νόμιζαν ότι έπαιζα καλά, αλλά ο Μπενίτεθ μου είπε ότι έμεινε έκπληκτος από την αποδοκιμασία του κόσμου, επειδή δεν ήμουν τόσο καλός», λέει στη συνέχεια.

«Μια πραγματική κόλαση», ο Αλεξάντερ Άρνολντ παρενοχλείται από μια γυναίκα και προσλαμβάνει ντεντέκτιβ
PREMIER LEAGUE

11:21 - 24.02.2024

«Μια πραγματική κόλαση», ο Αλεξάντερ Άρνολντ παρενοχλείται από μια γυναίκα και προσλαμβάνει ντεντέκτιβ

Σύμφωνα με τη Sun, ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ παρενοχλείται από μια γυναίκα εδώ και αρκετούς μήνες, με αποτέλεσμα ο αμυντικός της Λίβερπουλ να λάβει δραστικά μέτρα για να προστατεύσει την ιδιωτική του ζωή.

Αργότερα ο ο 43χρονος τόνισε ότι η αυτοπεποίθησή του στην ομάδα είχε καταστραφεί, λέγοντας ότι δεν μπορεί κάποιος να συμπεριφέρεται έτσι σε έναν παίκτη και να περιμένει ότι θα είναι χαρούμενος. «Προσπαθούσε να μου καταστρέψει την αυτοπεποίθηση. Δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι έτσι σε έναν παίκτη και να περιμένει ότι θα είναι χαρούμενος».