Ποτσετίνο για τον τελικό του Carabao Cup: «Θέλω να ελπίζω ότι θα είναι δίκαιο παιχνίδι, στο προηγούμενο παιχνίδι στο Anfield δεν δόθηκαν δύο πέναλτι»

Μαουρίσιο Ποτσετίνο

i

© PrtScr

Ποτσετίνο για τον τελικό του Carabao Cup: «Θέλω να ελπίζω ότι θα είναι δίκαιο παιχνίδι, στο προηγούμενο παιχνίδι στο Anfield δεν δόθηκαν δύο πέναλτι»

Δημήτρης Χούπης 17:29 - 24.02.2024

Ο προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, στη συνέντευξη Τύπου για τον τελικό με τη Λίβερπουλ σχολίασε ότι θέλει να γίνει ένα δίκαιο παιχνίδι, τονίζοντας ότι στο Anfield δεν είχαν δοθεί δύο πέναλτι.

Τσέλσι και Λίβερπουλ έρχονται αντιμέτωπες στο μεσημέρι της Κυριακής (25/2) στο Wembley για τον πρώτο τίτλο της σεζόν στην Αγγλία, το Carabao Cup. Η τελευταία φορά που οι δύο ομάδες διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους στον τελικό της διοργάνωσης ήταν πριν από δύο χρόνια, με τους «κόκκινους» να επικρατούν με 11-10 στη διαδικασία των πέναλτι (0-0 κ.δ.).

Τη φετινή σεζόν οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί ήδη δύο φορές στην Premier League, με τη Λίβερπουλ να έχει νικήσει στο Anfield με 4-1 και το άλλο ματς στο Λονδίνο να λήγει ισόπαλο 1-1. Ο τεχνικός των «μπλε», Μαουρίσιο Ποτσετίνο, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού αναφέρθηκε στον αγώνα στο Μέρσεϊσαϊντ, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στη διαιτησία του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα σχολίασε ότι στον αγώνα δεν είχαν δοθεί δύο πέναλτι, ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως όλες οι 50-50 αποφάσεις είχαν δοθεί στη Λίβερπουλ. Με βάση αυτή την αναμέτρηση ο Αργεντινός τεχνικός σχολίασε πως θα ήθελε ο τελικός να είναι δίκαιος. «Χρειάζεται να είμαστε σίγουροι ότι θα είναι ένα δίκαιο παιχνίδι σε κάθε απόφαση», είπε στην αρχή και πρόσθεσε.

«Όταν παίξαμε στο Anfield θεωρώ ότι πολλές φάσεις "κλειδιά" δεν δόθηκαν σε εμάς. Δύο πέναλτι δεν είχαν δοθεί. Θέλω να μας φερθούν με δίκαιο τρόπο», ήταν τα λόγια του.