Το... αστείο θέατρο του Μπρούνο Φερνάντες που ξεσήκωσε ξανά αντιδράσεις στην Αγγλία (vid)

Το... αστείο θέατρο του Μπρούνο Φερνάντες που ξεσήκωσε ξανά αντιδράσεις στην Αγγλία (vid)

Δημήτρης Χούπης 12:28 - 25.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:32 - 25.02.2024

Ο Μπρούνο Φερνάντες για ακόμα μια φορά έκανε ένα... αστείο θέατρο τραβώντας τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων πάνω του.

Ο Μπρούνο Φερνάντες είναι γνωστός για τις υπερβολικές αντιδράσεις του, όταν δέχεται ένα μαρκάρισμα. Είτε ακόμα κι όταν δεν δέχεται καν μαρκάρισμα. Ο Πορτογάλος μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λοιπόν τράβηξε και πάλι τα βλέμματα πάνω του, αλλά για αρνητικό λόγο.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» λοιπόν γνώρισαν την ήττα με 1-2 στο Old Trafford από τη Φούλαμ χάρη στο γκολ του Ιβόμπι στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων. Μάλιστα στο 90' η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ είχε ισοφαρίσει με τον Χάρι Μαγκουάιρ, αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ που είχε και δέχτηκε γκολ έξι λεπτά μετά.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα λοιπόν, κι όταν η κατάσταση δεν πήγαινε τόσο καλά για τη Γιουνάιτεντ, ο Μπρούνο έκανε μια κίνηση άνευ λόγο και αιτίας, μπροστά από τον διαιτητή. Ο Πορτογάλος μέσος έκανε ένα σουτ και αμέσως, χωρίς να τον ακουμπήσει ο παίκτης της Φούλαμ, έπεσε κάτω πιάνοντας το πόδι του. Την ίδια ώρα όμως κοιτούσε την εξέλιξη της φάσης.

Όταν λοιπόν είδε ότι ο διαιτητής του αγώνα δεν του έδινε σημασία, τότε σηκώθηκε και συνέχισε κανονικά το παιχνίδι. Η φάση αυτή έφερε αντιδράσεις από τους οπαδούς τόσο των άλλων ομάδων όσο και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίοι σε συνδυασμό με την εικόνα του δεν φαίνεται ότι το πήραν και πολύ καλά.