Ο Γκουαρντιόλα κατηγορεί το καλεντάρι: «Οι επιχειρήσεις πρέπει να συνεχιστούν» (vid)

Πεπ Γκουαρντιόλα

i

PrtScr

Ο Γκουαρντιόλα κατηγορεί το καλεντάρι: «Οι επιχειρήσεις πρέπει να συνεχιστούν» (vid)

Κώστας Τόπας 08:55 - 25.02.2024

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι μίλησε για την δύσκολη επικράτηση με 1-0 επί της Μπόρνμουθ, αλλά και για το «βαρύ» πρόγραμμα που έχουν γι' ακόμη μία σεζόν οι Πολίτες.

Η Μάντσεστερ Σίτι συμπεριφέρθηκε όπως οι πρωταθλητές σε κακές μέρες. Δεν έλαμψε και υπέφερε επίσης στη Μπόρνμουθ, αλλά κέρδισε με 1-0. Άλλοι τρεις βαθμοί για τους Πολίτες οι οποίοι συνεχίζουν να καταδιώκουν τη Λίβερπουλ. Μόλις τελείωσε η αναμέτρηση, ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν δίστασε να επικρίνει το σκληρό πρόγραμμα στο οποίο υπόκεινται οι ποδοσφαιριστές, εκτός από το να επαινέσει την αντοχή της ομάδας του.

Η Μάντσεστερ Σίτι εθεάθη χωρίς ανάσες και με δυσκολία να ανταποκριθεί στην ένταση της Μπόρνμουθ, κάτι που μπορεί να οφείλεται στο σκληρό πρόγραμμα της ομάδας του Γκουαρντιόλα. Ο προπονητής των Πολιτών δεν δίστασε να επαινέσει τους παίκτες του ενώ επέκρινε το πρόγραμμα.

«Ευχαριστώ πολύ για το ημερολόγιο. Είναι υπερβολικό. Απολύτως. Αλλά η επιχείρηση πρέπει να συνεχιστεί. Αγαπώ τους παίκτες μου. Είναι υπεράνθρωποι. Παίζουν κάθε τρεις μέρες. Όταν ο κόσμος λέει: "Μπορείς να παίξεις υπό τις ίδιες συνθήκες στην Premier League" Όχι. Παίζουμε περισσότερα παιχνίδια από όλους τους άλλους».

Ο Πεπ θέλησε να τονίσει την επιθυμία που έχουν να συνεχίσουν να κερδίζουν τίτλους, αλλά και να υποτιμήσουν το θέμα σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να το πετύχουν, αφού η νοοτροπία της ομάδας είναι κατάλληλη. 

«Η νοοτροπία. Οι οπαδοί μας πρέπει να είναι πολύ περήφανοι για τα αγόρια. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος της σεζόν, αλλά θα είμαι κοντά τους», κατέληξε ο Γκουαρντιόλα.