Αυτό κι αν ήταν δώρο γενεθλίων: Ο Τεν Χαχ «ξεφτίλισε» μέσα σε 40 δευτερόλεπτα τον Άντονι

Άντονι

i

PrtScr

Αυτό κι αν ήταν δώρο γενεθλίων: Ο Τεν Χαχ «ξεφτίλισε» μέσα σε 40 δευτερόλεπτα τον Άντονι

Κώστας Τόπας 14:43 - 25.02.2024

Ο Έρικ Τεν Χαχ έριξε στο 99' στον αγωνιστικό χώρο τον Άντονι κόντρα στη Φούλαμ, με τον Βραζιλιάνο να μην προλαβαίνει να αγωνίζεται περισσότερο από ένα λεπτό.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαχ, παραδέχθηκε ότι η απόκτηση των 100 εκατομμυρίων ευρώ του Αντόνι δεν λειτουργεί στο επίπεδο που περίμενε. Ο Βραζιλιάνος διεθνής μεσοεπιθετικός έγινε κάτοικος «Ολντ Τράφορντ» το καλοκαίρι του 2022 έναντι τεράστιας αμοιβής, αφού ο Ολλανδός τεχνικός τον παρέσυρε μακριά από τον πρώην σύλλογο του Άγιαξ. Οι ελπίδες ήταν μεγάλες κατά την άφιξή του και οι προσδοκίες αυξήθηκαν μετά από ένα ντεμπούτο γκολ εναντίον της Άρσεναλ, αλλά τα πράγματα δεν είναι ιδανικά ως επί το πλείστων από τότε.

Τα θέματα εκτός γηπέδου δεν βοήθησαν τον εξτρέμ, αλλά στον αγωνιστικό χώρο ο Άντονι απλά δεν συνέβαλε αρκετά. Σε 19 παιχνίδια πρωταθλήματος μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, ο 24χρονος δεν έχει καταγράψει ούτε ένα γκολ ή ασίστ. Κατά τη διάρκεια της πρώτης του εκστρατείας στον σύλλογο, κατάφερε μόλις οκτώ γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Αυτοί οι αγώνες δεν έχουν ξεφύγει σαφώς από την προσοχή του Τεν Χαχ, ο οποίος αναφέρθηκε στην κακή φόρμα του Άντονι πριν από την ήττα από την Φούλαμ με 2-1 στο «Ολντ Τράφορντ».

«Πρέπει να αποδείξει ένα σημείο, που θα το κάνει. Και έχει μεγάλες δυνατότητες. Δεν το έχει δείξει τελευταία, αλλά ξέρω ποιο είναι το ταλέντο του, και είναι να αποδείξει το ταλέντο του, και είναι για αυτόν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός τεχνικός ο οποίος μάλιστα χρησιμοποίησε τον Άντονι το Σάββατο (24/02), την ημέρα γενεθλίων του, ως αλλαγή, με τον Βραζιλιάνο να προλαβαίνει να αγωνίζεται μόλις ένα λεπτό!

Ο Έρικ Τεν Χαχ όταν ρωτήθηκε για την είσοδο του Άντονι στο 99ο λεπτό: «Δεν είχε καμία σχέση με τη φυσική κατάσταση. Είναι σε φόρμα, αλλά έχουμε πολλές επιλογές στη δεξιά πλευρά. Παίζω όποιος αξίζει να παίζει. Με αυτή τη φόρμα το Φθινόπωρο, όλοι έχουμε δει, ο Άντονι πρέπει να ανέβει», κατέληξε ο Τεν Χαχ.