Οργή Μαρινάκη μετά το Νότιγχαμ - Λίβερπουλ: «Ακολούθησε τον Τίρνεϊ στα αποδυτήρια και φώναζε "σεβαστείτε τους παίκτες"»

Οργή Μαρινάκη μετά το Νότιγχαμ - Λίβερπουλ: «Ακολούθησε τον Τίρνεϊ στα αποδυτήρια και φώναζε "σεβαστείτε τους παίκτες"»

Sportal newsroom 19:41 - 02.03.2024 / Ανανεώθηκε: 21:39 - 02.03.2024

Οργισμένος ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον διαιτητή, Τίρνεϊ, μετά την αναμέτρηση της Νότιγχαμ Φόρεστ κόντρα στη Λίβερπουλ, με αφορμή το γκολ που πέτυχε ο Νούνιες στο 90+9'.

Η Λίβερπουλ πανηγύρισε μία ασύλληπτη νίκη κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον Ντάργουιν Νούνιες να πετυχαίνει γκολ στο 90+9' του αγώνα και να χαρίζει στην ομάδα του το τρίποντο. Αυτό το τέρμα όμως προκάλεσε την οργή στην απέναντι μεριά, λόγω του χρονικού σημείου στο οποίο ήρθε.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέβηκε από τη σουίτα του στον αγωνιστικό χώρο, με σκοπό να διαμαρτυρηθεί προς τον ρέφερι του αγώνα. Σύμφωνα, μάλιστα, με ρεπορτάζ της «Mirror», ο Έλληνας επιχειρηματίας ήταν αρκετά οργισμένος και ακολούθησε τον Τίρνεϊ μέχρι τα αποδυτήρια. Όπως αναφέρει, δε, το Μέσο της Αγγλίας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν τόσο έξαλλος που χρειάστηκε να παρέμβει η ασφάλεια για να τον συγκρατήσει.

Το κλίμα μετά τη λήξη ήταν τόσο τεταμένο, με αφορμή τη διαιτησία του Τίρνεϊ. Εκτός του Μαρινάκη, τα παράπονα προς τον διαιτητή εξέφρασε με πιο σκληρό τρόπο ο βοηθός προπονητή της ομάδας, Στίβεν Ρέιντ, με αποτέλεσμα να δεχθεί την κόκκινη κάρτα. Παράλληλα, οι φίλαθλοι αποδοκίμασαν έντονα τον ρέφερι, για την απόφασή του να συνεχίσει το παιχνίδι μετά το πέρας των καθυστερήσεων.

Οι διαμαρτυρίες τόσο από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας όσο και από τους υπόλοιπους είχαν να κάνουν με το γκολ του Νούνιες και το λεπτό που ήρθε. Ο τέταρτος έδειξε οκτώ λεπτά καθυστερήσεις και οι άνθρωποι της Νότιγχαμ θεώρησαν πως το ματς θα έπρεπε να έχει λήξει, πριν ο άσος της Λίβερπουλ στείλει την μπάλα στα δίχτυα (90+9').

«Σεβαστείτε τους παίκτες», φώναζε ο Μαρινάκης

Ο ρεπόρτερ του BBC Radio Ρομπ Σκόφιλντ, παράλληλα, ήταν μέσα στη φυσούνα του «City Ground» και μετέφερε μετά το ματς: «Σπάνια βλέπετε τέτοιες σκηνές στα αποδυτήρια. Είδαμε τον Στίβεν Ριντ απογοητευμένο. Αυτός και ο ιδιοκτήτης της Φόρεστ Ευάγγελος Μαρινάκης καταδίωξαν τον διαιτητή Πολ Τίρνεϊ και τον τέταρτο διαιτητή Γκράχαμ Σκοτ στα γραφεία των διαιτητών, φωνάζοντάς τους «Σεβαστείτε τους παίκτες! Σεβαστείτε τους παίκτες! Αυτό συμβαίνει κάθε εβδομάδα! Σεβαστείτε τους παίκτες!».

Ο Σκόφιλντ είπε επίσης: «Ο Μαρινάκης απομακρύνθηκε από την ασφάλεια του γηπέδου. Οι παίκτες της Φόρεστ ήταν εξαγριωμένοι, ο Νούνο (σ.σ. τεχνικός της Φόρεστ) έμοιαζε τελείως απογοητευμένος. Ο Γιούργκεν Κλοπ ήρθε δίπλα μου λέγοντας ότι δεν ξέρει γιατί γίνεται τόση φασαρία. Πραγματικά όλα ξεκίνησαν εδώ κάτω. Σκηνές οργής».