Αυτή είναι η φάση που έκανε έξαλλο τον Μαρινάκη - Του δίνουν δίκιο οι Άγγλοι (vid)

Αυτή είναι η φάση που έκανε έξαλλο τον Μαρινάκη - Του δίνουν δίκιο οι Άγγλοι (vid)

Sportal newsroom 23:09 - 02.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:25 - 02.03.2024

Οι Άγγλοι δημοσιογράφοι θεωρούν πως δικαιολογημένα έγινε έξαλλος ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τη διαιτησία στο Νότιγχαμ Φόρεστ - Λίβερπουλ.

Η Λίβερπουλ πήρε μία μεγάλη νίκη κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον Ντάργουιν Νούνιες να πετυχαίνει γκολ στο 90+9' του αγώνα και να χαρίζει στην ομάδα του το τρίποντο. Αυτό το τέρμα όμως προκάλεσε την οργή στην απέναντι μεριά...

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέβηκε από τη σουίτα του στον αγωνιστικό χώρο, με σκοπό να διαμαρτυρηθεί προς τον ρέφερι του αγώνα. Σύμφωνα, μάλιστα, με ρεπορτάζ της «Mirror», ο Έλληνας επιχειρηματίας ήταν οργισμένος και ακολούθησε τον Τίρνεϊ μέχρι τα αποδυτήρια. Όπως αναφέρει, δε, το Μέσο της Αγγλίας, ο διοικητικός ηγέτης της Νότιγχαμ ήταν τόσο έξαλλος που χρειάστηκε να παρέμβει η ασφάλεια για να τον συγκρατήσει.

Τα αγγλικά ΜΜΕ φυσικά δεν γινόταν να μη σχολιάσουν τα όσα έγιναν, αλλά και τη φάση που προκάλεσε την ένταση, δίνοντας δίκιο στο ισχυρό άνδρα του αγγλικού συλλόγου. Συγκεκριμένα, η οργή προκλήθηκε όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης, Τίρνεϊ, μετά από διακοπή για τραυματισμό του Χάντσον Οντόι έδωσε την κατοχή της μπάλας στους «ρεντς», ενώ κανονικά την μπάλα είχαν οι γηπεδούχοι.

«Δεν μπορείς να πάρεις την μπάλα από μια ομάδα που την έχει στην κατοχή της στο τελευταίο τρίτο, και απλώς να πεις στον αντίπαλο "Πάρτην έσυ, παίζουμε κανονικά», είπε ο δημοσιογράφος Άντι Γκρέι σε εκπομπή στο «beIN Sports», ενώ από την πλευρά του ο Ρίτσαρντ Κις είπε: «Είναι ένα βασικό λάθος της διαιτησίας. Και δεν πρέπει να συμβαίνει σε αυτό το επίπεδο...».