Υποψήφιος για τον πάγκο της Λεβερκούζεν ο Ραούλ σε περίπτωση που φύγει ο Τσάμπι Αλόνσο
i

© Intime

Υποψήφιος για τον πάγκο της Λεβερκούζεν ο Ραούλ σε περίπτωση που φύγει ο Τσάμπι Αλόνσο

Γιάννης Λιβανός 13:56 - 06.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:40 - 06.03.2024

Η Λεβερκούζεν προετοιμάζει την...επόμενη μέρα της στην τεχνική της ηγεσία, με τον Ραούλ να παρουσιάζεται ως υποψήφιος αντικαταστάτης του Τσάμπι Αλόνσο.

Τη διάδοχη κατάσταση φαίνεται πως ετοιμάζουν στη Λεβερκούζεν για την καρέκλα του προπονητή, αφού ο Τσάμπι Αλόνσο έχει αρκετές προτάσεις και δύσκολα θα συνεχίσει στις «ασπιρίνες» και τη νέα σεζόν.

Ένας ακόμη πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται ως υποψήφιος διάδοχος του Βάσκου στη γερμανική ομάδα. Ο λόγος για τον άλλοτε εμβληματικό ποδοσφαιριστή και αρχηγό της «βασίλισσας», Ραούλ Γκονζάλεθ Μπλάνκο, γνωστό κατά κόσμον ως Ραούλ.

Στη Λεβερκούζεν εννοείται πως δεν θέλουν ο Τσάμπι Αλόνσο να φύγει από την ομάδα τους, η οποία μάλιστα σε λίγες εβδομάδες ενδέχεται να κατακτήσει τη «σαλατιέρα»-πρωτάθλημα Γερμανίας κι αυτό γιατί έχει ξεφύγει πια στο +10 από τη δεύτερη Μπάγερν την οποία και νίκησε 3-0 πριν έναν περίπου μήνα.

Θύμα της...ίδιας της επιτυχίας έχει πέσει η Λεβερκούζεν! Αυτό μπορεί να ειπωθεί κάλλιστα αφού ο Τσάμπι Αλόνσο κάνει πράγματα και θαύματα φέτος, και όλα δείχνουν πως η γερμανική ομάδα δεν θα τον έχει και του χρόνου μαζί της. Ο Βάσκος προπονητής έχει παρουσιάσει εξαιρετικό έργο κάτι που τον έχει κάνει περιζήτητο, με τις Λίβερπουλ και Μπάγερν να «παίζουν δυνατά» για την απόκτηση του.

Κάπως έτσι οι άνθρωποι της Λεβερκούζεν δεν θέλουν να μείνουν με «σταυρωμένα τα χέρια» και ήδη «τσεκάρουν» κάποιες περιπτώσεις τεχνικών σε περίπτωση που η καρέκλα του...Αλόνσο μείνει κενή!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Γερμανία η διοίκηση της Λεβερκούζεν έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τον Ραούλ Γκονζάλεθ, ο οποίος εργάζεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης (Ρεάλ Καστίγια) και το συμβόλαιο του εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι.

Ο 45χρονος Ισπανός κόουτς θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην προπονητική καριέρα του και εξετάζει την πρόταση της γερμανικής ομάδας, αφού και παλιότερα είχε δεχθεί κρούσεις από κάποιες ομάδες αλλά αποφάσισε πως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να αφήσει την Ισπανία.

Να σημειωθεί πως ο Ραούλ είναι γνώστης του γερμανικού πρωταθλήματος, αφού έπειτα από την αποχώρηση του από τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2010, εντάχθηκε στη Σάλκε. Εκεί ο Ισπανός επιθετικός παρέμεινε δύο χρόνια, καταγράφοντας 98 συμμετοχές, τις οποίες συνδύασε με 40 γκολ!

Σάλος στην Ισπανία με Αντσελότι: Η Εισαγγελία ζητάει φυλάκιση 4 ετών και 9 μηνών στον τεχνικό της Ρεάλ!
LA LIGA

11:37 - 06.03.2024

Σάλος στην Ισπανία με Αντσελότι: Η Εισαγγελία ζητάει φυλάκιση 4 ετών και 9 μηνών στον τεχνικό της Ρεάλ!

Η Επαρχιακή Εισαγγελία της Μαδρίτης ζητάει φυλάκιση τεσσάρων ετών και εννέα μηνών για τον Κάρλο Αντσελότι για εξαπάτηση του Δημοσίου για το ποσό των 1.062.079 ευρώ τα οικονομικά έτη 2014 και 2015.

Στο διετές του πέρασμα από τη Σάλκε, ο Ραούλ κατέκτησε ένα κύπελλο Γερμανίας και ένα Σούπερ Καπ Γερμανίας (2011).