Βαριά «καμπάνα» στον Μπέλιγχαμ για το «γ@μημ#νο γκολ» στον Μανθάνο (vid)

Τζουντ Μπέλιγχαμ

i

PrtScr

Βαριά «καμπάνα» στον Μπέλιγχαμ για το «γ@μημ#νο γκολ» στον Μανθάνο (vid)

Κώστας Τόπας 12:52 - 06.03.2024

Με δύο αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Τζουντ Μπέλιγχαμ για τα υβριστικά σχόλια που έκανε στον Χιλ Μανθάνο, στο ντέρμπι με τη Βαλένθια.

Η κύρωση σε βάρος του Τζουντ Μπέλιγχαμ είναι ήδη γνωστή μετά την αποβολή του το περασμένο Σάββατο στο «Μεστάγια» στο επεισοδιακό παιχνίδι με τη Βαλένθια.

Το πειθαρχικό όργανο τιμώρησε τον Άγγλο παίκτη με δύο παιχνίδια ως αποτέλεσμα της κόκκινης κάρτας που του έδειξε ο Χιλ Μανθάνο και η οποία καταγράφηκε στο πόρισμα του διαιτητή. «Στο 99ο λεπτό, ο παίκτης (5) Μπέλιγχαμ, αποβλήθηκε για τον εξής λόγο: Μετά το τέλος του αγώνα και ακόμα στον αγωνιστικό χώρο, έτρεξε προς το μέρος μου με επιθετική στάση και φώναξε: επαναλαμβάνοντας σε πολλές περιπτώσεις: "είναι ένας γ*** γκολ"»

Το πειθαρχικό όργανο της Ομοσπονδίας έχει βασιστεί στο άρθρο 124, που αφορά σε συμπεριφορές περιφρόνησης προς τους διαιτητές, το οποίο αναφέρει «η αντιμετώπιση των διαιτητών με στάση περιφρόνησης ή αστοχίας, εφόσον δεν θεωρείται σοβαρότερο παράπτωμα, θα είναι τιμωρείται με δύο ή τρεις αγώνες ή το πολύ ένα μήνα».

Σάλος στην Ισπανία με Αντσελότι: Η Εισαγγελία ζητάει φυλάκιση 4 ετών και 9 μηνών στον τεχνικό της Ρεάλ!
LA LIGA

11:37 - 06.03.2024

Σάλος στην Ισπανία με Αντσελότι: Η Εισαγγελία ζητάει φυλάκιση 4 ετών και 9 μηνών στον τεχνικό της Ρεάλ!

Η Επαρχιακή Εισαγγελία της Μαδρίτης ζητάει φυλάκιση τεσσάρων ετών και εννέα μηνών για τον Κάρλο Αντσελότι για εξαπάτηση του Δημοσίου για το ποσό των 1.062.079 ευρώ τα οικονομικά έτη 2014 και 2015.

Τώρα η Ρεάλ Μαδρίτης έχει δέκα ημέρες για να καταθέσει έφεση προκειμένου, ο Μπέλιγχαμ να μην χάσει τα δύο παιχνίδια με Θέλτα και Οσασούνα.