Εξαλλος ο Μπέλιγχαμ με τον Μανθάνο: «Είναι γ@μημ#νο γκολ, η μπάλα ήταν στον αέρα» (vid)

Τζουντ Μπέλιγχαμ

i

PrtScr

Εξαλλος ο Μπέλιγχαμ με τον Μανθάνο: «Είναι γ@μημ#νο γκολ, η μπάλα ήταν στον αέρα» (vid)

Κώστας Τόπας 08:00 - 03.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:10 - 03.03.2024

Η απόφασή του Χιλ Μανθάνο να ολοκληρώσει την αναμέτρηση, λίγο πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα της Βαλένθια, έκανε έξαλλο τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, ο οποίος τα έβαλε με τον ρέφερι.

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που η Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τη Βαλένθια, ο Βινίσιους βγήκε μπροστά και με δύο δικά του γκολ υπέγραψε το τελικό 2-2. Χαμός στο φινάλε με τον Μανθάνο να σφυρίζει τη λήξη την ώρα που σκόραρε η «Βασίλισσα». Ωστόσο, οι Μαδριλένοι έχουν έντονα παράπονα για τον διαιτητή της αναμέτρησης Χιλ Μανθάνο που σφύριξε τη λήξη δευτερόλεπτα προτού ο Μπέλιγχαμ στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Η απόφασή του να ολοκληρώσει την αναμέτρηση, λίγο πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα των «νυχτερίδων» έκανε έξαλλο τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, ο οποίος τα έβαλε με τον Μανθάνο. Ο Άγγλος χαφ σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, φώναζε προς τον διαιτητή: «Είναι γ@μημ#νο γκολ, η μπάλα ήταν στον αέρα. Τι σκ@τ@ είναι αυτά».

Τα λόγια του Άγγλου αστέρα προς τον ρέφερι οδήγησαν μάλιστα στην αποβολή του, αφού ο Χιλ Μανθάνο του έδειξε την κόκκινη κάρτα και πλέον κινδυνεύει με βαριά τιμωρία...

Αυτή η απόφαση εξόργισε τον Αντσελότι περισσότερο από το ίδιο το ακυρωθέν γκολ. «Δεν το καταλαβαίνω, γιατί ο Μπέλιγχαμ μίλησε με πολύ ευγενικό τρόπο», δήλωσε ο Κάρλο Αντσελότι μετά τον αγώνα. Και επειδή είπε ότι «είναι ένα γ@μημ#νο γκολ ο Μπέλιγχαμ τιμωρείται».