Ο Βινίσιους κράτησε όρθια τη Ρεάλ σε επεισοδιακή ματσάρα στο «Μεστάγια»!

Ο Βινίσιους κράτησε όρθια τη Ρεάλ σε επεισοδιακή ματσάρα στο «Μεστάγια»!

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 00:07 - 03.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:10 - 03.03.2024

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που η Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τη Βαλένθια, ο Βινίσιους βγήκε μπροστά και με δύο δικά του γκολ υπέγραψε το τελικό 2-2. Χαμός στο φινάλε με τον Μανθάνο να σφυρίζει τη λήξη την ώρα που σκόραρε η «Βασίλισσα...

Ασύλληπτη ματσάρα στο «Μεστάγια», που τα είχε όλα εκτός από νικητή! Η Βαλένθια εκμεταλλεύτηκε τα παιδικά λάθη στην αντίπαλη άμυνα και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, όμως ο Βινίσιους πήρε από το χέρι τη Ρεάλ Μαδρίτης και έφερε το ματς στα ίσια (2-2). Οι «μερένχες» μπορούσαν και την ολική ανατροπή, βρήκαν γκολ στις καθυστερήσεις με τον Μπέλιγχαμ, το οποίο όμως δεν μέτρησε ποτέ, διότι την ώρα της σέντρας ο διαιτητής του αγώνα, Χιλ Μανθάνο, σφύριξε τη λήξη στο... σφύριγμα του αιώνα.

Από το ξεκίνημα του αγώνα οι «μερένχες» είχαν τον πρώτο λόγο και την κατοχή της μπάλας, αλλά δυσκολευόντουσαν πολύ να δημιουργήσουν κάποια ευκαιρία, με αποτέλεσμα να μην κινδυνεύουν καθόλου οι «νυχτερίδες», οι οποίες αντιθέτως στην πρώτη τους καλή στιγμή βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, αιφνιδιάζοντας τους φιλοξενούμενους.

Συγκεκριμένα, στο 27ο λεπτά μετά από λάθος αρχικά του Βαλβέρδε και μετέπειτα του Βινίσιους η μπάλα έφτασε στην περιοχή της «Βασίλισσας» και ο Ούγκο Ντούρο με μία κεφαλιά έκανε το 1-0. Το γκολ όχι μόνο δεν «ξύπνησε» την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, αλλά την τάραξε σε βαθμό να μην μπορεί να είναι ο εαυτός της και στο 30' ο Καρβαχάλ με ένα νέο παιδικό λάθος στα μετόπισθεν έδωσε την ευκαιρία στον Γιάρεμτσκουκ να κάνει το 2-0.

Λίγα δευτερόλεπτα λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου οι Μαδριλένοι φώναξαν παρών και ο Βινίσιους έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα μετά από εξαιρετικό γύρισμα του Καρβαχάλ για το 2-1 του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Ρεάλ μπήκε με τη φόρα που είχε πάρει από το γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και ήταν πολύ καλύτερη. Μάλιστα, στο 55' «άγγιξε» το γκολ της ισοφάρισης, με τον Μπέλιγχαμ να μη νικά τον Μαμαρντασβίλι από πολύ κοντινή απόσταση. Έπειτα από έξι λεπτά οι γηπεδούχοι απάντησαν, όταν ο Λούνιν απέκρουσε εντυπωσιακά το πλασέ του Ντιέγκο Λόπεθ μέσα από τη μικρή περιοχή.

Οι «μερένχες» το έψαξαν, το κυνήγησαν, το άξιζαν και το βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 76'. Ο Μπραχίμ με μία γλυκιά σέντρα βρήκε τον Βινίσιους κι εκείνος με μία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2. Με τον χρόνο να κυλά και το ματς να έχει φτάσει στις καθυστερήσεις (προηγήθηκε ένα πέναλτι υπέρ της Βαλένθια που πάρθηκε πίσω μετά από εξέταση VAR) όλα έμοιαζαν να έχουν τελειώσει.

Συγκλονιστικό: Ο Βινίσιους σκόραρε και πανηγύρισε με υψωμένη γροθιά στους οπαδούς της Βαλένθια που του είχαν επιτεθεί ρατσιστικά!
LA LIGA

23:10 - 02.03.2024

Συγκλονιστικό: Ο Βινίσιους σκόραρε και πανηγύρισε με υψωμένη γροθιά στους οπαδούς της Βαλένθια που του είχαν επιτεθεί ρατσιστικά!

Το δικό του μήνυμα ενάντια στον ρατσισμό θέλησε να στείλει ο Βινίσιους, ο οποίος μετά το γκολ που πέτυχε στο Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης ύψωσε τη γροθιά του προς τους οπαδούς της γηπεδούχου.

Ωστόσο, το φινάλε ήταν άκρως επεισοδιακό με τον Χιλ Μανθάνο να κάνει το... σφύριγμα του αιώνα. Ο Μπραχίμ με μία σέντρα βρήκε τον Μπέλιγχαμ, εκείνος έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ δεν μέτρησε ποτέ γιατί ο Ισπανός διαιτητής είχε σφυρίξει τη λήξη λίγο πριν η μπάλα φτάσει στο κεφάλι του Μπέλιγχαμ. Μία φάση που προκάλεσε απίστευτη ένταση στον αγωνιστικό χώρο, με τους Ρίντιγκερ και Μπέλιγχαμ να αντικρίζουν κόκκινη κάρτα.

Η 27Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ LA LIGA

Η 28Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ LA LIGA

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA