Ερχεται βαριά «καμπάνα» στον Μπέλιγχαμ για την επίθεση στον Μαθάνο (vid)

Τζουντ Μπέλιγχαμ

i

PrtSc

Ερχεται βαριά «καμπάνα» στον Μπέλιγχαμ για την επίθεση στον Μαθάνο (vid)

Κώστας Τόπας 09:41 - 03.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:10 - 03.03.2024

Με τουλάχιστον δύο αγωνιστικές κινδυνεύει ο Τζουντ Μπέλιγχαμ μετά την επίθεση στον Χιλ Μαθάνο, ο οποίος σφύριξε νωρίτερα τη λήξη της αναμέτρησης της Ρεάλ με τη Βαλένθια στο «Μεστάγια».

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα χάσει ξανά τον Τζουντ Μπέλιγχαμ για τουλάχιστον δύο παιχνίδια πρωταθλήματος, ως αποτέλεσμα της αποβολής στο τέλος του αγώνα στο «Μεστάγια» και μετά το γκολ που σημείωσε ο Άγγλος με κεφαλιά αλλά δεν καταγράφηκε, μιας και ο Χιλ Μανθάνο είχε σφυρίξει τη λήξη της αναμέτρησης με τη Βαλένθια.

Αυτό οδήγησε στη διαμαρτυρία του παίκτη της Ρεάλ προς τον διαιτητή, ο οποίος τον τιμώρησε με απευθείας κόκκινη κάρτας και η ενέργεια του Μπέλιγχαμ καταγράφηκε στην αναφορά του διαιτητή.

«Στο 99ο λεπτό, ο παίκτης (5) Μπέλιγχαμ αποβλήθηκε για τον εξής λόγο: Μετά το τέλος του παιχνιδιού και ακόμα στον αγωνιστικό χώρο, έτρεξε προς το μέρος μου με επιθετική στάση και φώναξ, επαναλαμβάνοντας πολλές φορές: "είναι γ*** γκολ "» λέει το φύλλο αγώνα σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα.

Αυτό σημαίνει πως ο Κάρλο Αντσελότι δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μπέλιγχαμ για τουλάχιστον δύο αγώνες, μετά τις διαμαρτυρίες στον διαιτητή. Έτσι αρχικά, και περιμένοντας τη συνεδρίαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού την επόμενη Τετάρτη, ο Άγγλος εκτίθεται σε αυτόν τον ελάχιστο αποκλεισμό δύο αγώνων που θα εμπόδιζε τον Άγγλο να παίξει με τη Θέλτα και στη συνέχεια στην Παμπλόνα με την Οσασούνα.