Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Ντιακαμπί της Βαλένθια, έκλαιγαν συμπαίκτες και αντίπαλοι! (vids)

Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Ντιακαμπί της Βαλένθια, έκλαιγαν συμπαίκτες και αντίπαλοι! (vids)

Κώστας Τόπας 08:27 - 03.03.2024 / Ανανεώθηκε: 12:39 - 03.03.2024

Σοκαριστικός ήταν ο τραυματισμός που υπέστη ο Μουκτάρ Ντιακαμπί στο ντέρμπι με την Ρεάλ, καθώς χρειάστηκε να αποχωρήσει με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο.

Σοκαρίστηκαν άπαντες στο «Μεστάγια» όταν είδαν τον τραυματισμό του Μουκτάρ Ντιακαμπί στα τελευταία λεπτά του αγώνα της Ρεάλ με τη Βαλένθια. Ο αμυντικός από τη Γουινέα είδε τον Τσουαμενί να πέφτει άθελά του με όλο του το σώμα επάνω στο δεξί γόνατο του ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων, ο οποίος σωριάστηκε στο έδαφος, την ώρα που ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων που βρίσκονταν στο σημείο ξέσπασαν σε κλάματα!

Οι αγωνιώδεις εκφράσεις των ποδοσφαιριστών τα είπαν όλα. Ο Μπέλιγχαμ έκανε χειρονομίες στο ιατρικό επιτελείο απαιτώντας επειγόντως το φορείο. Ο Γκαγιά πλησίασε και προσπάθησε να ηρεμήσει τον συμπαίκτη του. Αλλά οι περισσότεροι δεν μπορούσαν καν να κοιτάξουν. Ο ίδιος ο Βινίσιους κούνησε το κεφάλι του και κάθισε οκλαδόν με πλάτη στον Ντιακαμπί.

Το φορείο μπήκε και μετά από αρκετά λεπτά οι ιατρικές υπηρεσίες κατάφεραν να απομακρύνουν τον σέντερ μπακ της Βαλένθια ενώ δύο άτομα κρατούσαν το γόνατο σταθερό για να μην κουνηθεί. 

Ο Τσουαμενί, αν και εντελώς ακούσια, ήταν υπεύθυνος για τον τρομερό τραυματισμό που υπέστη ο Μουκτάρ Ντιακαμπί. Γι' αυτό στο τέλος του αγώνα ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης έστειλε ένα μήνυμα στο Twitter, ελπίζοντας ότι ήταν όσο το δυνατόν να μην είναι σοβαρό προκειμένου ο σέντερ μπακ της Βαλένθια θα μπορούσε να επιστρέψει σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους.

Εξαλλος ο Μπέλιγχαμ με τον Μανθάνο: «Είναι γ@μημ#νο γκολ, η μπάλα ήταν στον αέρα» (vid)
LA LIGA

08:00 - 03.03.2024

Εξαλλος ο Μπέλιγχαμ με τον Μανθάνο: «Είναι γ@μημ#νο γκολ, η μπάλα ήταν στον αέρα» (vid)

Η απόφασή του Χιλ Μανθάνο να ολοκληρώσει την αναμέτρηση, λίγο πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα της Βαλένθια, έκανε έξαλλο τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, ο οποίος τα έβαλε με τον ρέφερι.

«Λυπάμαι πραγματικά για αυτό που σου συνέβη Ντιακαμπί, σου εύχομαι γρήγορη ανάρρωση», έγραψε ο μέσος των Μαδριλένων.