Ξέσπασε ο Αντσελότι: «Ήταν κάτι πρωτόγνωρο, δεν μου είχε συμβεί ποτέ» (vid)

Κάρλο Αντσελότι

i

PrtScr

Ξέσπασε ο Αντσελότι: «Ήταν κάτι πρωτόγνωρο, δεν μου είχε συμβεί ποτέ» (vid)

Κώστας Τόπας 08:15 - 03.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:10 - 03.03.2024

Αναστατωμένος ήταν ο Κάρλο Αντσελότι στη συνέντευξη Τύπου μετά το γεγονός ότι ο Χιλ Μανθάνο δεν μέτρησε το γκολ που σημείωσε η Ρεάλ στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο διαιτητής Χιλ Μανθάνο είχε σφυρίξει το τέλος του αγώνα, τη στιγμή που ο Τζουντ Μπέλιγχαμ σκόραρε το τρίτο γκολ για την Ρεάλ απέναντι στη Βαλένθια.

«Ήταν κάτι πρωτόγνωρο, δεν μου είχε συμβεί ποτέ. Αν η Βαλένθια είχε την κατοχή τότε έπρεπε να σφυρίξει, αλλά άφησε τη φάση και είχαμε την ευκαιρία. Η κόκκινη κάρτα που έδειξε στον Μπέλιγχαμ μας ενοχλεί. Θα μπορούσε να είχε πει κάτι στον διαιτητή έντονα, αλλά ήταν φυσιολογικό.

Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι δεν προσέβαλε τον διαιτητή, του είπε μόνο στα αγγλικά ότι ήταν γκολ. "Είναι ένα γ*** γκολ", του είπε. Νομίζω ότι ο διαιτητής έκανε ένα λάθος, να δούμε τι γράφει στα πρακτικά» σχολίασε στην αίθουσα Τύπου του «Μεστάγια».

Εξαλλος ο Μπέλιγχαμ με τον Μανθάνο: «Είναι γ@μημ#νο γκολ, η μπάλα ήταν στον αέρα» (vid)
LA LIGA

08:00 - 03.03.2024

Εξαλλος ο Μπέλιγχαμ με τον Μανθάνο: «Είναι γ@μημ#νο γκολ, η μπάλα ήταν στον αέρα» (vid)

Η απόφασή του Χιλ Μανθάνο να ολοκληρώσει την αναμέτρηση, λίγο πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα της Βαλένθια, έκανε έξαλλο τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, ο οποίος τα έβαλε με τον ρέφερι.

Ο Αντσελότι τόνισε ότι στα αποδυτήρια οι παίκτες του ήταν έξαλλοι αλλά όπως δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός: «Πρέπει να επιστρέψουμε στην κανονικότητα γιατί την Τετάρτη έχουμε έναν πολύ σημαντικό αγώνα (κόντρα στη Λειψία)» και πρόσθεσε ότι απόψε θα «κοιμόμαστε καλά» βλέποντας την βαθμολογία.