Χάαλαντ: «Δεν ξέρω αν ο Άρνολντ ξέρει πως είναι να κερδίζεις το treble»

Έρλινγκ Χάαλαντ

i

© PrtScr

Χάαλαντ: «Δεν ξέρω αν ο Άρνολντ ξέρει πως είναι να κερδίζεις το treble»

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:31 - 07.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:31 - 07.03.2024

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ απάντησε στον Αλεξάντερ - Άρνολντ για τους τίτλους των δύο ομάδων, λέγοντας ότι δεν ξέρει αν ο Άγγλος μπακ της Λίβερπουλ ξέρει πως είναι να κερδίζεις treble.

Από νωρίς φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει το ντέρμπι μεταξύ της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι δύο ομάδες έρχονται αντιμέτωπες το μεσημέρι της Κυριακής (10/3) σε ένα παιχνίδι που μπορεί και να κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή στην Αγγλία. Ωστόσο μια δήλωση του Αλεξάντερ - Άρνολντ έφερε την αντίδραση του Έριλνγκ Χάαλαντ, που κλήθηκε να υπερασπιστεί την ομάδα του και να ειρωνευτεί τον μπακ των «κόκκινων».

Ο Άγγλος διεθνής συγκεκριμένα είπε ότι στην εποχή τους, η Μάντσεστερ Σίτι είναι πιο επιτυχημένη, λόγω των περισσότερων τίτλων, αλλά τα τρόπαια που πήρε η Λίβερπουλ σημαίνουν πιο πολλά για την ομάδα και τους οπαδούς της. Ενώ άφησε και τη σπόντα του για την οικονομική κατάσταση των δύο ομάδων.

«Κοιτώντας στην εποχή μας, παρόλο που έχουν κερδίσει περισσότερα τρόπαια και είναι πιθανώς πιο πετυχημένοι, οι τίτλοι που έχουμε κερδίσει θα σημαίνουν πιο πολλά σε εμάς και τους οπαδούς μας, λόγω της οικονομικής κατάστασης των δύο ομάδων.

Πως οι δύο ομάδες έχουν φτιάξει τις ομάδες τους, πιθανώς σημαίνει πιο πολλά για εμάς», ήταν τα λόγια του Άρνολντ.

Επος από τον Φαν Ντάικ: Άρπαξε κινητό από οπαδό για να καταγράψει τους πανηγυρισμούς (vid)
PREMIER LEAGUE

15:06 - 03.03.2024

Επος από τον Φαν Ντάικ: Άρπαξε κινητό από οπαδό για να καταγράψει τους πανηγυρισμούς (vid)

Απίστευτος Βέρτζιλ Φαν Ντάικ. Ο Ολλανδός στόπερ της Λίβερπουλ άρπαξε κινητό από οπαδό της ομάδας του προκειμένου να καταγράψει τους ξέφρενους πανηγυρισμούς, μετά το νικητήριο γκολ του Νιούνιες.

Ο επιθετικός της Σίτι όμως δεν άφησε αυτή τη δήλωση αναπάντητη. Ο Νορβηγός συγκεκριμένα, είπε ότι στην πρώτη του χρονιά τους «πολίτες» κέρδισε το treble, κάτι που όπως τόνισε ειρωνικά ότι ο Άρνολντ δεν ξέρει πως είναι αυτό το συναίσθημα.

«Αν θέλει να το πει αυτό, οκ. Είμαι εδώ έναν χρόνο και έχω κερδίσει το treble και ήταν ένα αρκετά ωραίο συναίσθημα, δεν ξέρω ακριβώς αυτό το συναίσθημα ο Άρνολντ», ήταν η απάντησή του.