Η σοκαριστική εικόνα από τον τραυματισμό του Νούνιες στο δάχτυλο (pic)

Η σοκαριστική εικόνα από τον τραυματισμό του Νούνιες στο δάχτυλο (pic)

Άγγελος Φραγκισκάτος 13:34 - 07.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:42 - 07.03.2024

Δείτε την σοκαριστική εικόνα από τον τραυματισμό του Ματέους Νούνιες στο δάχτυλο στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Κοπεγχάγη.

Η Μάντσεστερ Σίτι «ζευγάρωσε» στο «Έτιχαντ« τις νίκες της κόντρα στην Κοπεγχάγη, επικρατώντας μάλιστα με το ίδιο σκορ (3-1) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα χρειάστηκε περίπου οκτώ λεπτά για να «καθαρίσει» οποιαδήποτε όνειρα των Δανών. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Χουλιάν Άλβαρες, ο οποίος έδωσε ασίστ και σκόραρε, φτάνοντας τα 16 γκολ και τις 13 ασίστ σε 40 εμφανίσεις μέσα στη σεζόν.

Ωστόσο ο μεγάλος άτυχος στην αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων ήταν ο Ματέους Νούνιες. Ο Πορτογάλος μέσος τραυματίστηκε στο μεσαίο του δάκτυλο, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης από τον Μίκα Χάμιλτον.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής γλίστρησε και προσγειώθηκε άτσαλα πάνω στο χέρι του, με αποτέλεσμα να τραυματίσει πολύ σοβαρά το δάκτυλό του. Δημοσιεύματα από την Αγγλία, κάνουν λόγο πως ο Νούνιες υπέστη κάταγμα ή εξάρθρωση δαχτύλου.