Κρεμάει τα παπούτσια του ο Παπασταθόπουλος: «Ευχαριστώ όλους όσους με συνόδεψαν σε αυτό το ταξίδι...»

Κρεμάει τα παπούτσια του ο Παπασταθόπουλος: «Ευχαριστώ όλους όσους με συνόδεψαν σε αυτό το ταξίδι...»

Sportal newsroom 00:28 - 19.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:50 - 29.05.2024

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, όπως έκανε γνωστό μέσω μίας ανάρτησης στο Instagram.

Την απόφαση να βάλει τέλος στην καριέρα του πήρε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος! Ο Έλληνας στόπερ μέσω μίας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε γνωστό πως δεν θα συνεχίσει στην Μπέτις και ότι θα κρεμάσει τα παπούτσια του στο τέλος της σεζόν.

Ο 35χρονος κατέγραψε 14 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας της Ανδαλουσίας σε ισπανικό πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ στην καριέρα του αγωνίστηκε επίσης σε Απόλλων Πεταλιδίου, ΑΕΚ, Νίκη Βόλου, Τζένοα, Μίλαν, Βέρντερ, Τζένοα, Ντόρτμουντ, Άρσεναλ και Ολυμπιακό.

Η ανάρτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου

«Οκτώβριος 2023. Πήρα την απόφαση να αποδεχτώ την πρόταση να ενταχθώ σε αυτήν την ομάδα. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία, μια αλλαγή χώρας, Λίγκας, έδρας. Η Μπέτις έγινε οικογένεια για μένα. Όλοι με υποδέχτηκαν σαν να ήμουν εδώ για χρόνια. Αγάπησα την πόλη, αυτή την ομάδα... την Μπέτις. Αλλά η ζωή μου μακριά από την οικογένειά μου είναι αυτό που με αναγκάζει να ολοκληρώσω αυτό το ταξίδι. Αλλά για να βάλω ένα αίσιο τέλος στην ποδοσφαιρική μου καριέρα, τίποτα καλύτερο από το να τελειώσω την καριέρα μου ως παίκτης της Μπέτις και να παίξω στην Ισπανική Λίγκα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με συνόδεψαν σε αυτό το ταξίδι: τους συμπαίκτες μου, όλο το επιτελείο, τον προπονητή που πίστεψε σε μένα από την πρώτη μέρα και με έκανε να νιώσω ότι ανήκω σε αυτή την οικογένεια σαν να ήμουν εδώ για χρόνια και ευχαριστώ και τη διοίκηση του συλλόγου που με επέλεξε για αυτή την περιπέτεια να βοηθήσω την ομάδα. Και, φυσικά, σε όλη την Μπέτις για την υποστήριξή σας σε νίκες και ήττες.

Μου έμειναν δύο παιχνίδια φορώντας αυτή τη φανέλα, δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια... το πρώτο αύριο, στο οποίο θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Θα σας περιμένω όλους εκεί.

Ευχαριστώ, Beticos.

Verdiblanco για πάντα!»