«Η Ρεάλ Σοσιεδάδ δε θα σπάσει τον δανεισμό του Αντρέ Σίλβα»

Αντρέ Σίλβα

i

© PrtScr

«Η Ρεάλ Σοσιεδάδ δε θα σπάσει τον δανεισμό του Αντρέ Σίλβα»

Πάνος Κορομηλάς 14:36 - 18.12.2023 / Ανανεώθηκε: 16:33 - 18.12.2023

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας eldesmarque.com, η Ρεάλ Σοσιεδάδ δεν είναι πρόθυμη να «σπάσει» το δανεισμό του Αντρέ Σίλβα, που βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Το όνομα του Αντρέ Σίλβα ακούγεται για τη θέση του σέντερ φορ στον Ολυμπιακό, εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Η προγραμματισμένη απουσία του Ελ Κααμπί λόγω υποχρεώσεων με την εθνική ομάδα του Μαρόκο στο Κόπα Άφρικα , δημιουργεί κενό στην επίθεση με αποτέλεσμα οι ερυθρόλευκοι να κοιτούν ενεργά τη μεταγραφική αγορά.

Ο Πορτογάλος φορ ανήκει στη Λειψία και τη φετινή σεζόν αγωνίζεται ως δανεικός στη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Επομένως, για να κινηθεί ο Ολυμπιακός θα πρέπει να σπάσει ο τρέχων δανεισμός του και να επιστρέψει στη γερμανική ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ισπανικής ιστοσελίδας eldesmarque.com, η βασκική ομάδα δεν μοιάζει διατεθειμένη να λύσει το δανεισμό του ποδοσφαιριστή, μιας και υπολογίζεται στο ενεργό ρόστερ της. Φαίνεται πως ο προπονητής της ομάδας, Ιμανόλ Αλγκουαθίλ, έχει στα πλάνα του Αντρέ Σίλβα εν όψει της συνέχειας της ομάδας σε Ισπανία και Champions League.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το σενάριο αυτό, η υπόθεση απόκτησης του Αντρέ Σίλβα από τον Ολυμπιακό περιπλέκεται αρκετά. 

Οι διαιτητές της 15ης αγωνιστικής: Βεργέτης στο Πανθεσσαλικό, Σιδηρόπουλος στις Σέρρες και Ζαμπαλάς στο Περιστέρι
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:16 - 18.12.2023

Οι διαιτητές της 15ης αγωνιστικής: Βεργέτης στο Πανθεσσαλικό, Σιδηρόπουλος στις Σέρρες και Ζαμπαλάς στο Περιστέρι

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε τους διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Βεργέτης στο Βόλος - Παναθηναϊκός, Σιδηρόπουλος στις Σέρρες, Ζαμπαλάς στο Περιστέρι.

Ως τώρα, ο Πορτογάλος διεθνής επιθετικός δεν έχει βρει τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, γεγονός που έκανε τους Πειραιώτες να εξετάσουν την περίπτωσή του. Μετρά μόλις πέντε συμμετοχές και ένα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς. Στην πρόσφατη αναμέτρηση απέναντι στη Μπέτις για την 17η αγωνιστική της La Liga, αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως βασικός.

🔴Baladeros LIVE: Ο Μπρινιόλι στον... τάκο, «αέρας» ο ΠΑΟΚ και η ευκαιρία για ΑΕΚ & Ολυμπιακό

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο