Η απίθανη... ζεμπεκιά του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στον διάδρομο του «Σουκρού Σαράτσογλου» (vid)

Η απίθανη... ζεμπεκιά του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στον διάδρομο του «Σουκρού Σαράτσογλου» (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 12:39 - 19.04.2024 / Ανανεώθηκε: 12:45 - 19.04.2024

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος χόρεψε ζεϊμπέκικο μετά την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Μετά από 12 χρόνια ο Ολυμπιακός έγραψε ξανά ιστορία στην Κωνσταντινούπολη! Αυτή τη φορά το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 3-2 της Φενέρμπαχτσε στα πέναλτι και πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Europa Conference League, εκεί όπου θα τεθούν αντιμέτωποι με την Άστον Βίλα.

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 2 Μαΐου στην Αγγλία, όπου οι δύο ομάδες θα δώσουν τη «μάχη τους για να πάρουν το προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς στο Γεώργιος Καραϊσκάκης μία εβδομάδα αργότερα, στις 9 Μαΐου.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πανηγύρισαν με την ψυχή τους την ιστορική πρόκριση μέσα στην Τουρκία, ενώ λίγο αργότερα το πάρτι μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος δεν γινόταν να μην ήταν μέρος των πανηγυρισμών. Ο Έλληνας διεθνής χόρεψε ζεϊμπέκικο και συγκεκριμένα το «τι να πεις για μένα» του Κωνσταντίνου Αργυρού στον διάδρομο του «Σουκρού Σαράτσογλου. Παράλληλα, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έπαιζε με το κομπολόι του και ο Κώστας Φορτούνης απαθανάτιζε τη στιγμή.

Δείτε το σχετικό βίντεο: