«Στο 1-0 ο συνάδελφος έστελνε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου»: Πικάρισμα του Οικονόμου στον Παυλόπουλο για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στην Τουρκία (vid)

«Στο 1-0 ο συνάδελφος έστελνε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου»: Πικάρισμα του Οικονόμου στον Παυλόπουλο για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στην Τουρκία (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 12:24 - 19.04.2024 / Ανανεώθηκε: 12:26 - 19.04.2024

Οπαδικά πειράγματα είχε η εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ μετά τον ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε μέσα στην Τουρκία κόντρα στη Φενέρμπαχτσε μέσω της διαδικασίας των πέναλτι και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Με αφορμή την πρόκριση των Πειραιωτών, ο Δημήτρης Οικονόμου «πίκαρε» τον Άκη Παυλόπουλο κατά την διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα» του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα ο Δημήτρης Οικονόμου προσκάλεσε τον Άρη Πορτοσάλτε στον τελικό της OPAP Arena σε περίπτωση οι «ερυθρόλευκοι» πάρουν την πρόκριση απέναντι και στην Άστον Βίλα.

«Δεν θα πεις συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό;», είπε αρχικά ο Δημήτρης Οικονόμου απευθυνόμενος στον Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος απάντησε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό», με τον Οικονόμου να συνεχίζει: «Λέω μήπως το ξέχασες, όπως κάποιοι άλλοι», δείχνοντας τον Άκη Παυλόπουλο.

«Είδες το μήνυμα που μου έστειλε; Στο 1-0 ο κύριος συνάδελφος εδώ, έστελνε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου», είπε ο Δημήτρης Οικονόμου.

«Πάντως, αν περάσει ο Ολυμπιακός στον τελικό στην OPAP Arena θα πάμε παρέα Άρη», είπε στον Άρη Πορτοσάλτε. «Θα φέρω προσκλήσεις εγώ, αναλαμβάνω εγώ», συμπλήρωσε.