Ο Σπαλέτι απαγορεύει... PlayStation: «Είσαι στην ομάδα για να κερδίζεις και όχι για να παίζεις Call of Duty»

Λουτσιάνο Σπαλέτι

i

PrtScr

Ο Σπαλέτι απαγορεύει... PlayStation: «Είσαι στην ομάδα για να κερδίζεις και όχι για να παίζεις Call of Duty»

Κώστας Τόπας 11:54 - 24.02.2024

Ο τεχνικός της εθνικής Ιταλίας, Λουτσιάνο Σπαλέτι ξέσπασε κατά των παικτών του για τη χρήση Playstation πριν τα παιχνίδια και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των «ατζούρι».

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, προπονητής της εθνικής Ιταλίας, ξέσπασε στις δηλώσεις του, τονίζοντας ότι οι παίκτες δεν θα μπορούν πλέον να παίζουν... PlayStation κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, πριν τους αγώνες, των «ατζούρι».

«Υπάρχουν παίκτες που πιστεύουν ότι ο Σπαλέτι γαβγίζει, αλλά δεν δαγκώνει. Κάνουν λάθος. Από εδώ και στο εξής, μπορείτε να αφήνετε το PlayStation σας στο σπίτι. Μην τα φέρνετε άλλο. Εφευρίσκω κάποιο παιχνίδι για να τους κάνω να σκεφτούν και να διασκεδάσουν τη νύχτα. Στην προετοιμασία πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος. Οι Ιταλοί ζητούν έναν σκληρό και υπεύθυνο άνθρωπο. Έρχεσαι στην ομάδα για να κερδίσεις το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και όχι για να παίξεις Call of Duty [video game]», τόνισε σε συνέντευξή του στην «Gazzetta dello Sport», ο Σπαλέτι.

Για τη χρήση κινητών τηλεφώνων: «Πρέπει να ανεχτώ τη χρήση κινητών τηλεφώνων. Μίλησα για βιντεοπαιχνίδια, γιατί υπήρχαν πράγματα που δεν μου άρεσαν. Πρέπει να ξαναζήσουμε πράγματα από το παρελθόν. Ο Μπουφόν [ανέλαβε επικεφαλής της αποστολής αφού τελείωσε την καριέρα του] θα με βοηθήσει σε αυτό.

Εξαλλη η κυβέρνηση της Βραζιλίας κατά του Νεϊμάρ επειδή πλήρωσε την αποζημίωση του Ντάνι Άλβες: «Είναι παράλογο»
REST OF THE WORLD

09:09 - 24.02.2024

Εξαλλη η κυβέρνηση της Βραζιλίας κατά του Νεϊμάρ επειδή πλήρωσε την αποζημίωση του Ντάνι Άλβες: «Είναι παράλογο»

Ο Ντάνι Άλβες καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων ετών και έξι μηνών για τον βιασμό μιας 23χρονης κοπέλας και στη Βραζιλία είναι έξαλλοι για την απόφαση του Νεϊμάρ να πληρώσει την αποζημίωση του συμπατριώτη του για να πέσει η ποινή

Αν οι νέοι παίζουν PlayStation μέχρι τις τέσσερις το πρωί την ημέρα του παιχνιδιού, τότε δεν είναι όλα εντάξει σε αυτήν τη νεωτερικότητα. Ζούμε σε έναν κόσμο με λίγα κίνητρα για σκληρή δουλειά. Οι νέοι προτιμούν να δημοσιεύουν μια καλοφτιαγμένη φωτογραφία στο Instagram παρά να σκύβουν το κεφάλι τους και να κάνουν πετάλι. Αυτές δεν είναι οι αξίες που πρέπει να μεταδώσει η Ιταλία μου».