Σπόραρ για Ιωαννίδη: «Καλοδεχούμενος ο ανταγωνισμός»

Σπόραρ - Ιωαννίδης

i

Σπόραρ - Ιωαννίδης/©Intime

Σπόραρ για Ιωαννίδη: «Καλοδεχούμενος ο ανταγωνισμός»

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:20 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:13 - 30.10.2023

O Αντράζ Σπόραρ μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του και αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό του με τον Φώτη Ιωαννίδη αλλά στην Εθνικής Σλοβενίας.

Ο Αντράζ Σπόραρ πήρε φανέλα βασικού από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο ματς με τον Πανσερραϊκό κι είχε μία πολύ καλή και γεμάτη εμφάνιση. Ο Σλοβένος πιθετικός του Παναθηναϊκού πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε και μία ασίστ στον Άνταμ Τσέριν. Μετά το τέλος της αναμέτρησης και την ευρεία νίκη του «τριφυλλιού» κόντρα στην ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, ο 29χρονος φορ σε δηλώσεις που παραχώρησε στην σλοβένικη ιστοσελίδα «24ur», μίλησε για τον ανταγωνισμό του με τον Φώτη Ιωαννίδη αλλά την Εθνικής Σλοβενίας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον Ιωαννίδη και τον ανταγωνισμό τους: 

«Ο Ιωαννίδης είναι σε τρομερή κατάσταση. Έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του. Ο ανταγωνισμός είναι πάντα ευπρόσδεκτος. Θα ήταν παράξενο αν δεν ήταν έτσι εδώ στον Παναθηναϊκό».

Για την διαφορά που υπάρχει στο σύστημα μεταξύ Παναθηναϊκού (ένας φορ) και Σλοβενίας (δύο φορ):

«Όταν αισθάνεσαι καλά στο γήπεδο και έχεις αυτοπεποίθηση, το σύστημα δεν σε νοιάζει. Ευτυχώς, παίζω σε δύο καλές ομάδες, κι έτσι μου είναι εύκολο να αγωνιστώ. Αλλά βέβαια είναι ευκολότερο όταν έχεις έναν άλλον επιθετικό δίπλα σου».

Για την πιθανότητα πρόκρισης με την Σλοβενία στο Euro:

«Εμείς έχουμε ακόμη πολλά ματς στην ομάδα, συμπεριλαμβάνοντας και τα ευρωπαϊκά, αλλά η εθνική ομάδα είναι πάντα κάπου μέσα στο μυαλό μας. Έχουμε μία τεράστια ευκαιρία να γράψουμε ιστορία. Η Σλοβενία δεν έχει παίξει στα τελικά του Euro εδώ και 24 χρόνια».

Sportal Monday Live με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!