Σπουδαία νίκη της Ραπίντ επί της Φιορεντίνα - Ισοφάρισε την Άιντραχτ στο τελευταίο λεπτό η Λέφσκι

Λέφσκι Σόφιας

i

©PrtScr

Σπουδαία νίκη της Ραπίντ επί της Φιορεντίνα - Ισοφάρισε την Άιντραχτ στο τελευταίο λεπτό η Λέφσκι

Κώστας Τσιακλής 22:13 - 24.08.2023 / Ανανεώθηκε: 22:33 - 24.08.2023

Η Ραπίντ Βιέννης πήρε μια σπουδαία νίκη με 1-0 επί της Φιορεντίνα. Νίκες επίσης για Φενέρμπαχτσε και Μπεσίκτας. Η Λέφσκι Σόφιας ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό την Άιντραχτ.

Συνεχίστηκε σήμερα η δράση στα playoff του Conference League. Στο αποτέλεσμα της βραδιάς η Ραπίντ Βιέννης πήρε μια σπουδαία νίκη με 1-0 επί της περσινής φιναλίστ Φιορεντίνα. Η Λέφσκι Σόφιας ισοφάρισε την Άιντραχτ Φρανκφούρτης σε 1-1 στο τελευταίο λεπτό ενώ σημαντικές νίκες πέτυχαν Φενέρμπαχτσε και Μπεσίκτας επί των Τβέντε και Ντιναμό Κιέβου αντίστοιχα.

Στο ματς που έγινε στην Αυστρία η Ραπίντ Βιέννης επικράτησε με 1-0 της Φιορεντίνα χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάρκο Γκριλ στο 34'. Την ίδια ώρα στην Βουλγαρία η Άιντραχτ προηγήθηκε απέναντι στη Λέφσκι Σόφιας με γκολ του Ράνταλ Κολό Μουανί στο 6'. Οι Γερμανοί πίστεψαν ότι θα πάρουν τη νίκη όμως ο Χασίμι Φαντιγκά είχε αντίθετη άποψη αφού ισοφάρισε σε 1-1 στο 90+5'.

Σπουδαίο παιχνίδι έγινε στην αναμέτρηση της Ντιναμό Κιέβου με τη Μπεσίκτας. Οι Τούρκοι προηγήθηκαν με το πέναλτι του Βίνσεντ Αμπουμπακάρ στο 40'. Οι Ουκρανοί ισοφάρισαν προσωρινά στο 60' με τον Μίκολα Σαπαρένκο ενώ τρία λεπτά αργότερα η Μπεσίκτας πήρε ξανά προβάδισμα με τον Ομάρ Κόλεϊ. Η Ντιναμό ισοφάρισε ξανά στο 65' με τον Ναζάρ Βολόσιν. Τελικά οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη στις καθυστερήσεις με τέρμα του Μπαχντιγιάρ Ζαϊνουντίνοφ.

Νίκη με ανατροπή για τη Φενερμπαχτσέ που βρέθηκε να χάνει με 0-1 από την Τβέντε στο 20'. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Όστερβολντ και πήραν αριθμητικό πλεονέκτημα όταν αποβλήθηκε για τους φιλοξενούμενους ο Ρίγκερ. Τελικά δίχτυα βρήκαν οι Σιμάνσκι, Τάντιτς και Καχβέτσι (2) και έκαναν το 5-1 για τη Φενέρ.

Αναλυτικά τα πρώτα αποτελέσματα της βραδιάς στο Conference League

Αστάνα 1-0 Παρτιζάνι

Τομπόλ 1-2 Βικτόρια Πλζεν

Στρούγκα 0-1 Μπρεϊντάμπλικ

Ζαλγκίρις 0-4 Φερεντσβάρος

Νόρτζελαντ 5-0 Παρτιζάν

Ντιναμό Κιέβου 2-3 Μπεσίκτας

Φαρούλ 2-1 Ελσίνκι

Φενερμπαχτσέ 5-1 Τβέντε

Λέφσκι Σόφιας 1-1 Άιντραχτ

Μακάμπι Τελ Αβίβ 4-1 Τσέλιε

Ζίβκοβιτς λαμπρός οδηγεί τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference League!
CONFERENCE LEAGUE

23:47 - 24.08.2023

Ζίβκοβιτς λαμπρός οδηγεί τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference League!

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Αντίγια Ζίβκοβιτς, που από το ξεκίνημα της σεζόν βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και το απέδειξε κι απόψε, πετυχαίνοντας ένα απίστευτο γκολ, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 της Χαρτς στη Σκωτία και πλέον βρίσκεται με... 1,5 πόδι στους ομίλους του Conference League.

Ραπίντ Βιέννης 1-0 Φιορεντίνα

Σέπσι 2-2 Μπόντο Γκλιμπτ