Στα δικαστήρια ο Βινίσιους

Στα δικαστήρια ο Βινίσιους

Sportal newsroom 13:26 - 05.12.2022

Η επιθυμία του Βινίσιους να χαλάσει τη συμφωνία του με την εταιρεία που τον ντύνει θα οδηγήσει τις δυο πλευρές στα δικαστήρια.

Δημοσιεύματα σε Βραζιλία και Ισπανία αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να «σπάσει» το συμβόλαιό του με γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών. Η συνεργασία του ποδοσφαιριστή με τη συγκεκριμένη εταιρεία ξεκίνησε το 2018 και σύμφωνα μ τα συμφωνηθέντα τελειώνει το 2028. Παρόλα αυτά οι εκπρόσωποι του αθλητή έχουν ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να τερματιστεί η συνεργασία και να απεμπλακούν από οποιαδήποτε δέσμευση.

Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση καθώς η εταιρεία δεν τον προμήθευσε με το νέο μοντέλο ποδοσφαιρικού παπουτσιού που σχεδίασε για το Μουντιάλ 2022. Η ίδια εταιρεία, ντύνει και την εθνική ομάδα της Βραζιλίας. Όμως ο Βινίσιους δεν συμπεριλήφθηκε στην προωθητική καμπάνια της εταιρίας. 

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ της Ρεάλ Μαδρίτης τα τελευταία χρόνια έχει εκτοξεύσει το όνομά του και την αξία του στον ποδοσφαιρικό κόσμο, και φαίνεται πως θέλει αντιμετώπιση ανάλογη του ονόματός του.