Στενό... πρέσινγκ στον Πινέδα και από τους συμπαίκτες του στην ΑΕΚ
i

Ορμπελίν Πινέδα, πανηγυρισμοί/©intime

Στενό... πρέσινγκ στον Πινέδα και από τους συμπαίκτες του στην ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 23:50 - 27.05.2023 / Ανανεώθηκε: 20:53 - 27.02.2024

Στο παιχνίδι για να πιέσουν τον Πινέδα να παραμείνει στην ΑΕΚ και την επόμενη σεζόν, έχουν μπει και οι συμπαίκτες του.

Η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να κάνει ότι περνάει από το χέρι της, προκειμένου να κρατήσει τον Ορμπελίν Πινέδα και την επόμενη σεζόν. Και στο παιχνίδι αυτό, έχουν μπει ακόμα και οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης. Φυσικά αυθόρμητα και χωρίς να τους το ζητήσει κανείς, καθώς θέλουν αυτή η φετινή παρέα που τα σάρωσε όλα σε τίτλους, να μην «σπάσει». 

Αυτό το «μην φύγεις μάγε», που έγραψε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς για τον Πινέδα, αντιπροσωπεύει ουσιαστικά το κλίμα που υπάρχει μέσα στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια. Είναι πολλοί οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και όχι μόνο ο Γκάτσι, που ασκούν... πρέσινγκ στον Μεξικανό χαφ, προκειμένου να κάνει και αυτός από την μεριά του ότι χρειάζεται για να παραμείνει στην ομάδα. 

Προφανώς και οι παίκτες της ΑΕΚ ξέρουν καλά πως σ' αυτές τις περιπτώσεις στο τέλος πραγματοποιείται η επιθυμία του ποδοσφαιριστή όσον αφορά το μέλλον του. Εξ ου και το... πρέσινγκ στον Πινέδα. Έστω και αν είναι απολύτως ξεκάθαρο, πως ο Μεξικανός δεν περίμενε καν τους συμπαίκτες του για να πειστεί. Είναι δεδομένη η επιθυμία του να συνεχίσει στην ΑΕΚ του Αλμέιδα, χωρίς όμως αυτό από μόνο του, να μπορεί να ορίσει τις εξελίξεις.