Στην πόρτα της εξόδου από τη Σεβίλλη ο Ισκο
i

Πολύ πιθανή η αποχώρηση του Ισκο από τη Σεβίλλη/©Intime

Στην πόρτα της εξόδου από τη Σεβίλλη ο Ισκο

Sportal newsroom 14:10 - 12.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 13.01.2023

Η πρόσφατη ρήξη που είχε ο Ισκο με τον διευθυντή ποδοσφαίρου της Σεβίλης, Μόντσι, τον ωθεί –εκτός απροόπτου- στην πόρτα της εξόδου.

Πιο ήρεμα περίμεναν στη Σεβίλη πως θα είναι τα πράγματα αυτές τις ημέρες, λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων, ωστόσο υπολόγιζαν χωρίς τον… Ισκο. Ο 30χρονος επιτελικός μέσος είχε πριν δυο ημέρες συνάντηση με τον διευθυντή ποδοσφαίρου του συλλόγου, Μόντσι, το οποίο δεν πήγε καθόλου καλά.

Όπως αναφέρουν ρεπορτάζ από την Ισπανία, οι δυο τους ήρθαν σε σύγκρουση και όπως έχουν κάνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν οι άνθρωποι της Σεβίλης, θα επιχειρήσουν να απομακρύνουν τον Ισκο από το «Σάντσεθ Πιθχουάν» το συντομότερο δυνατό.

Το καλοκαίρι, ο Ισκο αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Λοπετέγκι και αποκτήθηκε ελεύθερος από τη Ρεάλ. Ωστόσο, τόσο αυτός όσο και γενικά η Σεβίλλη ήταν σε κακή κατάσταση, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί ο Λοπετέγκι. Η άφιξη του Χόρχε Σαμπάολι δεν βελτίωσε την κατάσταση για τον Ισκο, όμως παρότι ο Αργεντινός τεχνικός εκτιμά τα προσόντα του, δεν θα είχε πρόβλημα να τον δει να αποχωρεί. Ισως, ο Λοπετέγκι να είναι πάλι αυτός που θα πετάξει… σανίδα σωτηρίας στον Ισκο και να τον πάρει μαζί το στην Premier League και τη Γουλβς, στον πάγκο της οποίας βρίσκεται από τις αρχές Νοεμβρίου.