«Βλέπει» Ουνάλ η Ατλέτικο
i

Ο Ενές Ουνάλ/printscreen

«Βλέπει» Ουνάλ η Ατλέτικο

Sportal newsroom 13:46 - 06.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 13.01.2023

Ο φορ της Χετάφε, Ενες Ουνάλ, είναι μια από τις επιλογές της Ατλέτικο για να καλύψει το κενό που δημιουργεί η αποχώρηση του Ματέους Κούνια.

Στην πόρτα της εξόδου από την Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται ο Ματέους Κούνια, μιας και είναι ξεκάθαρο πως δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Ντιέγκο Σιμεόνε. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, εκτός απροόπτου, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League και τη Γουλβς, με την Ατλέτικο να έχει βγει ήδη στην αγορά αναζητώντας τον αντικαταστάτη του.

Ενας από τους υποψήφιους στόχους για μια θέση στην επιθετική γραμμή είναι ο Ενές Ουνάλ, ο οποίος και εμπειρία έχει από την LaLiga και δεν είναι και ιδιαίτερα ακριβή επιλογή. Ο 25χρονος Τούρκος φορ της Χετάφε είχε βρεθεί και πριν μερικούς μήνες στο «μικροσκόπιο» του Σιμεόνε και γνωρίζει για το ενδιαφέρον των «ροχιμπλάνκος».

Ο Ουνάλ βρίσκεται στην Ισπανία από το 2017, όταν η Βιγιαρεάλ τον απέκτησε από τη Μάντσεστερ Σίτι, έναντι 14 εκατομμυρίων ευρώ. Τον Αύγουστο του 2020 μετακινήθηκε στην Χετάφε για περίπου 9 εκατομμύρια.