«Ζορίζει» τη Ρέαλ... ο Μπέλιγχαμ
i

Δύσκολη η... επιχείρηση Μπέλιγχαμ για τη Ρεάλ/©Intime

«Ζορίζει» τη Ρέαλ... ο Μπέλιγχαμ

Sportal newsroom 11:13 - 06.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:03 - 13.01.2023

Η παρουσία του Τζουντ Μπέλιγχαμ στο Μουντιάλ έχει εκτοξεύσει την τιμή του και η επιχείρηση απόκτησής του γίνεται εξαιρετικά δύσκολη για τη Ρεάλ.

Εδώ και καιρό, η Ρεάλ έχει ρίξει τα δίχτυα της γύρω από τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, ο οποίος αποτελεί προτεραιότητα για την ενίσχυση στο χώρο του κέντρου. Εκεί που σύντομα οι «μερένχες» θα πρέπει να κάνουν διαφοροποιήσεις. Αυτές ξεκίνησαν ήδη μετά την παραχώρηση του Καζεμίρο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Επιπλέον, η τρέχουσα είναι λογικά και η τελευταία σεζόν του Μόντριτς στη Μαδρίτη, ενώ άγνωστο παραμένει τι θα συμβεί με τον Κρόος.

Το μεγάλο πρόβλημα για τη Ρεάλ, σε ό,τι έχει να κάνει με την προσπάθεια απόκτησης του Τζουντ Μπέλιγχαμ, είναι ξεκάθαρα το οικονομικό, μιας και με την παρουσία του φέτος στη Ντόρτμουντ αλλά, κυρίως, στο Μουντιάλ έχει καταφέρει να γίνει σταρ παγκόσμιας εμβέλειας και να εκτοξεύσει την τιμή του σε δυσθεώρητα ύψη.

Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στην… πιάτσα, η Ντόρτμουντ κοστολογεί αυτήν τη στιγμή τον 19χρονο μέσο κοντά στα 150 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα που δεν έχει καμία διάθεση να καταβάλει η Ρεάλ, μιας και οι άνθρωποί της δεν δείχνουν διατεθειμένοι να ξεπεράσουν κάποια όρια και να κλονίσουν την οικονομική σταθερότητα του συλλόγου.

Ελπίζουν στον Μπέλιγχαμ...

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Ισπανία, από τη στιγμή που προβλέπεται ότι το κόστος πιθανής μετακίνησης του Μπέλιγχαμ θα πάει πολύ ψηλά, η Ρεάλ αυτή τη στιγμή ελπίζει μόνο στον Αγγλο μέσο. Η κατάσταση μπορεί να αλλάξει και να ξαναμπεί δυναμικά στο «κόλπο» η Ρεάλ μόνο αν η Μπέλιγχαμ φέρει αποφασίσει πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Μαδρίτη και ενημερώσει σχετικά τη διοίκηση της Ντόρτμουντ. Τότε οι όποιες διαπραγματεύσεις των δύο συλλόγων θα γίνουν υπό διαφορετικό πρίσμα.

Οι Ισπανοί αναφέρουν επίσης πως, για την ώρα, η ομάδα που φέρεται να έχει προβάδισμα για την απόκτηση του Μπέλιγχαμ είναι η Λίβερπουλ.