Στο Κορωπί για Παναθηναϊκό ο Μαντσίνι, ανακοινώθηκε ο Ντανζούμα, αβέβαιο το μέλλον του Μέσι στην Παρί
i

©Sportal

LIVE TRANSFER CENTER Στο Κορωπί για Παναθηναϊκό ο Μαντσίνι, ανακοινώθηκε ο Ντανζούμα, αβέβαιο το μέλλον του Μέσι στην Παρί

Sportal newsroom 09:58 - 25.01.2023 / Ανανεώθηκε: 19:42 - 25.01.2023

Το «μεταγραφικό παζάρι» του Ιανουαρίου συνεχίζεται και το Sportal σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις κινήσεις των ομάδων της Super League, αλλά και των υπολοίπων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

19:38 Τον γκολκίπερ Γκολίνι, της Αταλάντα, απέκτησε η Νάπολι

Η Νάπολι πήρε δανεικό ως το τέλος της σεζόν τον Πιερλουΐτζι Γκολίνι από την Αταλάντα.

18:29 Κινείται για τον δανεισμό του Αγιόθε Πέρεθ η Βιγιαρεάλ

Να πάρει δανεικό τον μεσοεπιθετικό Αγιόθε Πέρεθ από τη Λέστερ προσπαθεί η Βιγιαρεάλ.

17:35 Πλησιάζει στον Πέδρο Πόρο της Σπόρτινγκ η Τότεναμ

Αισιόδοξοι στην Τότεναμ πως θα πείσουν την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και θα ολοκληρώσουν την απογραφή του Πέδρο Πόρο.

16:53 Η Τότεναμ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αρνό Ντανζούμα

Παίκτης της Τότεναμ είναι επίσημα ο Αρνό Ντανζούμα. Η ομάδα του Λονδίνου ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου ποδοσφαιριστή, που τις τελευταίες ώρες αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης στον χώρο του ποδοσφαίρου.

16:44 Δανεικός από την Άρσεναλ στη Φούλαμ ο Σέντρικ Σοάρες

Στη Φούλαμ, δανεικός ως το καλοκαίρι, θα συνεχίσει ο δεξιός αμυντικός της Άρσεναλ, Σέντρικ Σοάρες.

15:37 Συμφώνησε με ΜακΚένι η Λιντς

Η Λιντς τα έχει βρει με τον Γουέστον ΜακΚένι στους προσωπικούς όρους και πλέον η μετακίνησή του στο «Ellan Road» κρίνεται μεταξύ της αγγλικής ομάδας και της Γιουβέντους.

12:44 Λεβαδειακός: Ανανέωσε ο Στογιάνοβιτς

Ο Λεβαδειακός επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Στέφαν Στογιάνοβιτς μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

12:53 Έκλεισε» Βίνα από τη Ρόμα η Μπόρνμουθ

Σε συμφωνία με τη Ρόμα για την απόκτηση -με τη μορφή δανεισμού- του Ματίας Βίνα ήρθε η Μπόρνμουθ.

10:55 Στο Κορωπί ο Μαντσίνι - Τα λέει με Γιοβάνοβιτς, θα κάνει την πρώτη του προπόνηση

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε και επίσημα τη συμφωνία με τον Άρη για την απόκτηση του Μαντσίνι, που αυτή τη στιγμή είναι στο Κορωπί και μιλάει με τον Γιοβάνοβιτς, ενώ αργότερα θα προπονηθεί για πρώτη φορά με τα πράσινα!

10:51 Ο Χρήστος Δώνης ανακοινώθηκε από την πολωνική Ραντόμιακ Ράντομ (vid)

Την απόκτηση του Χρήστου Δώνη ανακοίνωσε η Ραντόμιακ Ράντομ, με τον 28χρονο Έλληνα μέσο να υπογράφει έως το καλοκαίρι, με οψιόν επέκτασης γι' ακόμη δύο χρόνια.

10:45 Ο Ασένσιο ανανεώνει με την Ρεάλ μέχρι το 2027

Τις τελευταίες ημέρες, ο Τύπος της Ισπανίας έχει συνδέσει τον Ασένσιο με την Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης, βάζοντας την υπογραφή του νέο συμβόλαιο, μέχρι το 2027, με την Ρεάλ.

10:43: Υπογράφει σήμερα στην Τότεναμ ο Ντανζούμα

Σε μία σημαντική μεταγραφική επιτυχία προχώρησε η Τότεναμ καθώς έκλεισε το deal με την Βιγιαρεάλ για την απόκτηση του Αρνάουτ Ντανζούμα, καταφέρνοντας μάλιστα να τον πάρει μέσα από τα χέρια της Έβερτον. Σήμερα αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές

09:27: «Ο Μέσι απέρριψε την Παρί, πιθανότερος προορισμός η Μπαρτσελόνα»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ισπανία, ο Λιονέλ Μέσι φέρεται να απέρριψε την πρόταση ανανέωσης της Παρί Σεν Ζερμέν, μιας κι επιθυμία του είναι να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα.

09:17: Παναθηναϊκός-Μαντσίνι: Τι ζητάει ο Άρης, η διαφορά και τι θέλει ο Αργεντινός

Μία μεταγραφή από… άλλες εποχές προσπαθεί να ολοκληρώσει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος διαπραγματεύεται με τον Άρη για την απόκτηση του Ντάνιελ Μαντσίνι. 

Τι έχει γίνει στις μεταγραφές του Ιανουαρίου μέχρι σήμερα

Ο Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει τον Λάζλο Κλαϊνχάισλερ και τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ. Παίκτης των «πράσινων» πρέπει να θεωρείται και ο Ντάνιελ Μαντσίνι. Ο ΠΑΟΚ πήρε τον Τάισον, αλλά και τον Κανίς. Επέστρεψε στον Άρη ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκτησε τον Βουτ Βέγκχορστ, η Τσέλσι έχει αποκτήσει πέντε ποδοσφαιριστές, τον Μιχάϊλο Μούντρικ, τον Αντρέι Σάντος, τον Ντάτρο Φοφανά, τον Μπενουά Μπαντιασίλ και τον Ζοάο Φέλιξ και η Λίβερπουλ τον Κόντι Χάκπο, ενώ η Νότινγχαμ Φόρεστ απέκτησε τον Ντανίλο και τον Κρις Γουντ. Η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε δικό της τον Μέμφις Ντεπάι. Η Άρσεναλ απέκτησε τον Λεάντρο Τροσάρ και τον Γιακούμπ Κίβιορ. Επίσης ο Κωνσταντίνος Καρέτσας υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Γκενκ. Η Τουλούζ απέκτησε τον Σουάσο που ήταν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν τον Ραμόν. O Διούδης περνάει από ιατρικά και ανακοινώνεται από τη Ζαγκλέμπιε. Ανακοινώθηκε από τη Μιέντζ Λέγκνιτσα ο Καπίνο. Ο Άνχελ Γκερέρο έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ και ανακοινώθηκε από την Ανόρθωση. O Κάιλ Λάριν, ο οποίος είχε απασχολήσει τα ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, ανακοινώθηκε τελικά από την ισπανική Βαγιαδολίδ. Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του Σεμπάστιαν Γκρόνινγκ. Παίκτης της Τότεναμ είναι πλέον ο Αρνό Νταντζούμα. Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού οπισθοφύλακα, Νίκολα Στάγιτς. Ο Φερνάντο Σάντος είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Πολωνίας. Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ιωνικού, αποτελεί ο Δημήτρης Σπανός. Ο Φρανκ Λάμπαρντ αποτελεί παρελθόν κι επίσημα από την τεχνική ηγεσία της Έβερτον. Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι έγινε και επίσημα ο Μάξιμο Περόνε. Ο Ρόναλντ Κούμαν επέστρεψε στο πάγκο της εθνικής Ολλανδία μετά από δυόμισι χρόνια, αντικαθιστώντας τον Λουίς Φαν Χαλ.