Πρώτος στόχος της Βιγιαρεάλ ο Αγιόθε Πέρεθ
i

Ο Αγιόθε Πέρεθ/instagram

Πρώτος στόχος της Βιγιαρεάλ ο Αγιόθε Πέρεθ

Sportal newsroom 18:29 - 25.01.2023 / Ανανεώθηκε: 18:34 - 25.01.2023

Σε επαφές με τη Λέστερ για τον δανεισμό του Αγιόθε Πέρεθ, προκειμένου να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στην επιθετική γραμμή της, βρίσκεται η Βιγιαρεάλ.

Δύο ποδοσφαιριστές λιγότερους στην επιθετική γραμμή της έχει ουσιαστικά η Βιγιαρεάλ και είναι υποχρεωμένη να βγει στην αγορά για να καλύψει με κάποιον τρόπο το κενό που έχει δημιουργηθεί.

H ομάδα του Κίκε Σετιέν παραχώρησε δανεικό τον Αρνό Ντανζούμα στην Τότεναμ, ενώ πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League βρίσκεται και ο Νίκολας Τζάκσον, με την Μπόρνμουθ να προσφέρει ένα ποσό κοντά στα 25 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του.

Ο παίκτης που σε πρώτη φάση κοιτούν στο «κίτρινο υποβρύχιο» για να ενισχύσουν τη γραμμή κρούσης του συλλόγου είναι ο Αγιόθε Πέρεθ. Σε περίπτωση που η προσπάθεια της Βιγιαρεάλ έχει θετική κατάληξη, o 29χρονος μεσοεπιθετικός θα αποκτηθεί αρχικά με τη μορφή δανεισμού από τη Λέστερ.

Ο Πέρεθ δεν έχει βρει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε φέτος στις «αλεπούδες» και ψάχνει για μια ομάδα που θα του δώσει τη δυνατότητα να αισθανθεί ξανά σημαντικός, με το ισπανικό πρωτάθλημα να αποτελεί προτεραιότητά του.