Της έβαλε «στοπ» η Θέλτα (1-1) και πλέον κινδυνεύει η Βιγιαρεάλ…
i

Θέλτα - Βιγιαρεάλ / © LaLiga

Της έβαλε «στοπ» η Θέλτα (1-1) και πλέον κινδυνεύει η Βιγιαρεάλ…

Sportal newsroom 00:15 - 14.01.2023 / Ανανεώθηκε: 17:29 - 16.01.2023

Μετά από τρεις διαδοχικές νίκες, η Βιγιαρεάλ «πέταξε» πόντους κόντρα στη Θέλτα (1-1) και πλέον η 7η θέση της La Liga είναι ορατή για τα «Κίτρινα Υποβρύχια».

Η Βιγιαρεάλ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το ψυχολογικό αβαντάζ από τη νίκη εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης και έπειτα από τρία σερί τρίποντα βρήκε «τοίχο», κόντρα στη Θέλτα (1-1). Τα «Κίτρινα Υποβρύχια» όχι μόνο δεν κατάφεραν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα, αλλά ήταν και μακράν κατώτεροι από την αντίπαλο τους.

Μόλις στο 15ο της αναμέτρησης, ο Μορένο έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους και χάρισε στην ομάδα του το προβάδισμα. Στο 62ο λεπτό χάθηκε μάλιστα η ευκαιρία για το 0-2, με τον Μοράλες να βλέπει την προσπάθεια του να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι. Λίγα λεπτά αργότερα η Θέλτα εκμεταλλεύτηκε μία από τις πολλές προσπάθειες που είχε και με τον Λάρσεν έκανε το 1-1 (69’).

Με αυτή την ισοπαλία η Βιγιαρεάλ κινδυνεύει να βρεθεί μέχρι και την 7η θέση, από την τέταρτη που βρίσκεται τώρα, αφού στη… γωνία καραδωκούν οι Μπέτις, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπιλμπάο.