«Βλέπει» Ομπαμεγιάνγκ η Ατλέτικο
i

Ο Ομπαμεγιάνγκ/twitter

«Βλέπει» Ομπαμεγιάνγκ η Ατλέτικο

Sportal newsroom 10:42 - 11.01.2023 / Ανανεώθηκε: 14:50 - 13.01.2023

Μετά την παραχώρηση του Ζοάο Φέλιξ στην Τσέλσι, η Ατλέτικο ψάχνει ποδοσφαιριστή για την επιθετική γραμμή της, με τον Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ να μην αφήνει... ασυγκίνητο τους «ροχιμπλάνκος».

Η άφιξη του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στην Τσέλσι, τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, αποτέλεσε επιλογή του Τόμας Τούχελ, αλλά από τη στιγμή που ο Γερμανός προπονητής αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία των «μπλε» ο Γκαμπονέζος επιθετικός δεν βρίσκει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε.

Ο Γκρέιαμ Πότερ δεν τον έχει στις πρώτες επιλογές του και η άφιξη του Ζοάο Φέλιξ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» κάνει ακόμα δυσκολότερη την κατάσταση για τον Ομπαμεγιάνγκ και σύμφωνα με την «Daily Mail» είναι πολύ πιθανό να ψάξει για την πόρτα της εξόδου…

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, μια από τις ομάδες που θα ενδιαφερόταν να βγάλει τον Ομπαμεγιάνγκ από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται, είναι η Ατλέτικο, η οποία από την πλευρά της ψάχνει για να καλύψει το κενό που άφησε στην επιθετική γραμμή της ο δανεισμός του Ζοάο Φέλιξ στην Τσέλσι. Πάντως, οι δύο περιπτώσεις δεν συνδέονται μεταξύ τους. Άλλωστε, ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν έχει στη λίστα του μόνο το όνομα του Ομπαμεγιάνγκ, μιας και η Ατλέτικο ασχολείται και με την περίπτωση του Μέμφις Ντεπάι, ο οποίος είναι πιθανό να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα.

Επίσης, όπως συμπληρώνει η «Daily Mail», η Ατλέτικο δεν είναι η μόνη ομάδα της Primera Division που βλέπει με καλό μάτι την περίπτωση του Ομπαμεγιάνγκ. Υπάρχουν ακόμα δύο σύλλογη που ενδιαφέρονται, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα ονόματά τους. Στη μισή σεζόν που αγωνίστηκε πέρυσι στην Μπαρτσελόνα ο Ομπαμεγιάνγκ, πραγματοποίησε 15 συμμετοχές στην πρωτάθλημα, σκοράροντας 11 φορές.