Οι «ροχιμπλάνκος» έχουν βρει ήδη τον αντικαταστάτη του Σιμεόνε και είναι... «μισητός» (pic)

Οι «ροχιμπλάνκος» έχουν βρει ήδη τον αντικαταστάτη του Σιμεόνε και είναι... «μισητός» (pic)

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:34 - 10.01.2023 / Ανανεώθηκε: 14:51 - 13.01.2023

Ο Λουίς Ενρίκε είναι το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ατλέτικο Μαδρίτης σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Ντιέγκο Σιμεόνε, σύμφωνα με την ισπανική «larazon».

Η εκπομπή «Chiringuito» το πρωί της Τρίτης (10/1) αποκάλυψε πως ο Ντιέγκο Σιμεόνε ενημέρωσε την διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης για την πρόθεσή του να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι από τον πάγκο της ομάδας, αν και έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 με τους «ροχιμπλάνκος». 

Αν τελικά αυτό συμβεί ο CEO της ισπανικής ομάδας, Μιγκέλ Άνχελ Ζιλ Μαρίν έχει βρει ήδη τον εκλεκτό για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «ροχιμπλάνκος». Ο λόγος για τον Λουίς Ενρίκε, που έμεινε ελεύθερος πριν από περίπου ένα μήνα από την Εθνική Ισπανίας. 

«Μου αρέσει πολύ προσωπικά και επαγγελματικά. Νομίζω πως αυτός έχει το ταλέντο να κοουτσάρει οποιαδήποτε ομάδα στην λίγκα μας. Είναι ξεκάθαρο πως προσθέτει σε όλους. Για τα media, για τους παίκτες και για τις ομάδες, επειδή προσφέρει απόδοση. Νομίζω πως είναι καλό. Νομίζω πως ο οπαδός της Ατλέτικο έχει τον Σιμεόνε στο μυαλό του. Τι θα συμβεί στο μέλλον; Ούτε ο Ντιέγκο ούτε εμείς γνωρίζουμε. Έχουμε μεγαλώσει πολύ».

Tags: