Είδαν εξάδα και... μάσησαν Μπιλμπάο και Οσασούνα
i

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Οσασούνα / © Twitter

Είδαν εξάδα και... μάσησαν Μπιλμπάο και Οσασούνα

Sportal newsroom 23:58 - 09.01.2023 / Ανανεώθηκε: 15:09 - 13.01.2023

Αθλέτικ Μπιλμπάο και Οσασούνα είχαν την ευκαιρία να πατήσουν εξάδα, όμως ήρθαν ισόπαλες χωρίς σκορ και έμειναν με την όρεξη.

«Κόλλησαν» στο μηδέν Αθλέτικ Μπιλμπάο και Οσασούνα! Αμφότερες ήθελαν το «τρίποντο» για να φτάσουν εξάδα, όμως... κώλωσαν και ήρθαν ισόπαλες (0-0).

Οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού (10', 16') με τους Γιούρι και Γουρουθέτα, όμως ο Αϊτόρ είπε όχι και στους δύο. Στο 20' απάντησαν οι φιλοξενούμενοι με το σουτ του Μπράσανατς, αλλά ο Σιμόν έσωσε.

Στην επανάληψη η Μπιλμπάο μπήκε δυνατά και μετά από κάποιες ευκαιρίες που δημιούργησε βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Γουρουθέτα στο 61', όμως το γκολ ακυρώθηκε διότι υπήρξε οφσάιντ.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Σιμόν γλίτωσε τους Βάσκους από την ήττα με την απόκρουση στο σουτ του Μανού Σάντσεθ και το 0-0 έμεινε μέχρι και το τελικό σφύριγμα.

Αθλέτικ Μπιλμπάο: Σιμόν, Ντε Μάρκος, Γιούρι, Βιβιάν, Γεράι, Σάνσετ (63’ Μπερενγκέρ), Βέσγα, Θάραγα (86’ Βιγιαλίμπρε), Ι.Ουίλιαμς (78’ Ραούλ Γκαρσία), Γουρουθέτα (63’ Μουνιαΐν), Ν.Ουίλιαμς.

Οσασούνα: Αϊτόρ Φερνάντεθ, Μορένο, Νταβίντ Γκαρσία, Χοουάν Κρουθ, Αριδάνε, Μπράσανατς (70’ Ορόθ), Μόι Γκόμεθ (86’ Ιμπάνιεθ), Τορό, Μονκαγιόλα (86’ Μανού Σάντσεθ), Μπούντιμιρ (70’ Κίκε Γκαρσία), Εζαλζουλί (57’ Ρουμπέν Γκαρσία).