Στο μικροσκόπιο του Αλμέιδα το πλάνο για την ρεβάνς της ΑΕΚ με τη Ντιναμό
i

Ματίας Αλμέιδα/intime

Στο μικροσκόπιο του Αλμέιδα το πλάνο για την ρεβάνς της ΑΕΚ με τη Ντιναμό

Κώστας Τσίλης 12:54 - 18.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:30 - 18.08.2023

Ο Αλμέιδα θα μελετήσει όλες τις παραμέτρους για να πάρει οριστικές αποφάσεις για την ενδεκάδα της ΑΕΚ στο αυριανό παιχνίδι με τους Κροάτες

Για τον Ματίας Αλμέιδα φυσικά και η δουλειά της πρόκρισης της ΑΕΚ απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν έχει ακόμα τελειώσει. Ούτε καν υπάρχει η νίκη μέσα στο Μαξιμίρ με 2-1. Για τον Αργεντινό τεχνικό η αυριανή ρεβάνς στη Νέα Φιλαδέλφεια, είναι μια εντελώς ξεχωριστή ιστορία. Και τις αποφάσεις για την ενδεκάδα, θα της πάρει ακριβώς πάνω σ' αυτή την βάση. 

Για τον Αλμέιδα έτσι κι αλλιώς δεν υπήρχε ποτέ αυτό που λέει ο άγραφος νόμος περί ομάδας που κερδίζει και δεν αλλάζει. Η σωστή διαχείριση είναι πάντα μπροστά από κάθε τι άλλο για τον Αργεντινό τεχνικό. Πολλώ δε μάλλον τώρα, που υπάρχει και η συνθήκη ενός δεύτερου συνεχόμενου κρίσιμου και σε φουλ ένταση παιχνιδιού, μέσα σε διάστημα μόλις τεσσάρων ημερών. 

Ο Αλμέιδα έχει ήδη βάλει κάτω από... μικροσκόπιο το αγωνιστικό πλάνο για την αυριανή ρεβάνς με τη Ντιναμό. Και θα εξετάσει προσεκτικά όλες τις παραμέτρους, μέχρι να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις. Δεδομένα θα περιμένει ακόμα και τη σημερινή τελευταία προπόνηση. Άλλωστε από το ματς της Τρίτης στο Μαξιμίρ μέχρι και την αυριανή ρεβάνς, δεν έχουν μεσολαβήσει και πολλές προπονήσεις. Μόλις τρεις θα είναι μαζί με την σημερινή. 

Είναι βέβαιο πως ο Αλμέιδα δεν έχει καμία απολύτως σκέψη για... σαρωτικές αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το πρώτο ματς στο Μαξιμίρ. Έστω και αν ο Αραούχο πλέον είναι ακόμα πιο έτοιμος, ενώ μπήκε ξανά και σε φουλ προπονήσεις ο Γκατσίνοβιτς. Όμως είναι πολύ πιθανό ο Αργεντινός τεχνικός, να αποφασίσει για δυο ή ακόμα και τρεις αλλαγές στο βασικό σχήμα. Όλα πάντως, θα "κλειδώσουν" μετά την σημερινή τελευταία προπόνηση.