Ο Πόνσε μπαίνει στην αγωνιστική εξίσωση της ΑΕΚ αμέσως μετά τη Ντιναμό
i

Έκι Πόνσε/intime

Ο Πόνσε μπαίνει στην αγωνιστική εξίσωση της ΑΕΚ αμέσως μετά τη Ντιναμό

Κώστας Τσίλης 17:59 - 17.08.2023 / Ανανεώθηκε: 18:31 - 17.08.2023

Σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς δουλεύει ο Πόνσε στα Σπάτα και θα μπει στο αγωνιστικό πλάνο του Αλμέιδα αμέσως μετά το ματς του Σαββάτου.

Καθαρά αγωνιστικά, ο Έκι Πόνσε ήρθε στην ΑΕΚ σε τέτοιο βαθμό ετοιμότητας, που θα μπορούσε να μπει και να παίξει ακόμα και με... μισή προπόνηση στα Σπάτα. Ωστόσο ποδοσφαιρικά και με δεδομένη την φιλοσοφία που έχει ο Ματίας Αλμέιδα ως προς την διαχείριση του ρόστερ, μοιάζει απόλυτα λογικό το γεγονός πως ο Αργεντινός φορ δεν μπήκε στην ευρωπαϊκή λίστα για τα δυο ματς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Προστίθεται ο Πόνσε στις επιλογές του Αλμέιδα

Ακόμα και μετά την υποχρεωτική αλλαγή του προγράμματος των δυο παιχνιδιών με τους Κροάτες, λόγω της φονικής επιδρομής στη Νέα Φιλαδέλφεια, πάλι θα ήταν πρακτικά και... διαχειριστικά δύσκολο να κάνει ο Αργεντινός τεχνικός μια αλλαγή στην λίστα για να προσθέσει τον Πόνσε. Εξ ου και ο Αλμέιδα κράτησε τον Αργεντινό φορ εκτός λίστας. 

Όμως μετά και από το παιχνίδι του Σαββάτου με τη Ντιναμό, τα δεδομένα αλλάζουν. Η ΑΕΚ για τον επόμενο γύρο των ευρωπαϊκών προκριματικών θα στείλει διαφορετική λίστα. Μάλιστα λόγω της αναβολής του πρώτου ματς με τη Ντιναμό, υπάρχει παράταση για την κατάθεση της λίστας, μέχρι και την Κυριακή το βράδυ. Και εκτός απροόπτου μέσα σ' αυτή θα είναι και ο Πόνσε. Στο κομμάτι της αγωνιστικής ετοιμότητας εξάλλου, ο Αργεντινός φορ θα είναι έτοιμος για να μπει στην αγωνιστική εξίσωση του Αλμέιδα

Μάλιστα μετά την ρεβάνς με τη Ντιιναμό, στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ προστίθεται και το ελληνικό πρωτάθλημα εκτός από την Ευρώπη. Και θα χρειαστεί να δώσει τέσσερα παιχνίδια, μέσα σε διάστημα μικρότερο των δυο εβδομάδων. Επομένως θα είναι έτσι κι αλλιώς σημαντική η προσθήκη του Πόνσε στις επιλογές του Αλμέιδα.