Το δεύτερο μήνυμα του Γαλανόπουλου, εξίσου δυνατό με το πρώτο
i

Πανηγυρισμός στο γκολ του Γαλανόπουλου/intime

Το δεύτερο μήνυμα του Γαλανόπουλου, εξίσου δυνατό με το πρώτο

Κώστας Τσίλης 18:21 - 16.08.2023 / Ανανεώθηκε: 18:34 - 16.08.2023

Λίγες ώρες μετά τον συγκλονιστικό τρόπο που πανηγύρισε ο Γαλανόπουλος το γκολ της νίκης στο Ζάγκρεμπ, έστειλε ένα εξίσου δυνατό μήνυμα

Έβαλε το πρώτο του γκολ στην Ευρώπη. Το γκολ που έδωσε τη νίκη στη ΑΕΚ μέσα στο Μαξιμίρ και καθαρό προβάδισμα πρόκρισης για τα Play Offs του Champions League. Όμως το πρώτο που σκέφτηκε να κάνει ο Κώστας Γαλανόπουλος, χωρίς να κάνει ούτε... σπασμό στο πρόσωπο, ήταν να σηκώσει ψηλά την γροθιά του, κρατώντας το πένθος για τον Μιχάλη. Και μάλιστα μπροστά ακριβώς στην θύρα των... καλόπαιδων Bad Blue Boys.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο Sportal.gr, ήταν κάτι που δεν το είχε ούτε σκεφτεί, ούτε προσχεδιάσει. Βγήκε αυθόρμητα. Αλλά το πως έγινε αυτό, το φανερώνει το μήνυμα που έστειλε ο Γαλανόπουλος λίγες ώρες μετά την λήξη του παιχνιδιού στο Ζάγκρεμπ. Ένα μήνυμα που ίσως ήταν εξίσου δυνατό, μ' εκείνο που έστειλε με τον πανηγυρισμό του. «Η υψωμένη μας γροθιά θα σας αγγίζει πάντα» έγραψε ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ στο instagram. 

Μάλιστα η ανάρτηση αυτή αποθεώθηκε σχεδόν απ' όλους τους συμπαίκτες του. Με πρώτες τις... κιτρινόμαυρες καρδιές του Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος έτσι κι αλλιώς είχε αποθεώσει και δημοσίως τον Γαλανόπουλου για το γκολ που πέτυχε. Αλλά και την ατάκα «ποιότητα», που έγραψε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. 

ΑΕΚ: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, για να μην ζήσουμε ξανά τραγικό χαμό σαν του Μιχάλη»

Η ΑΕΚ προσήλθε στην συνάντηση που έγινε το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της UEFA, έχοντας πληρώσει πολύ πρόσφατο έναν εξαιρετικά βαρύ φόρο αίματος με την δολοφονία του Μιχάλη. Εξ ου και η θέση της ΑΕΚ ως προς τα μέτρα για την καταπολέμηση της βίας, είναι πολύ καθαρή. Απόλυτα σύμφωνη είναι η Ένωση και αυτή την θέση την εξέφρασε και στη συνάντηση ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Για την ΑΕΚ είναι ίσως το μεγαλύτερο ζητούμενο, να γίνουν όλα όσα απαιτούνται, προκειμένου να μην υπάρξει ξανά καμία οικογένεια που να χάσει το παιδί της. «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε στο να έχουν αποτέλεσμα και να μην ζήσουμε ποτέ ξανά, αυτά που ζήσαμε με τον τραγικό χαμό του φιλάθλου μας Μιχάλη Κατσούρη» είναι η θέση της ΑΕΚ.