Η παρακάμερα της μεγάλης ανατροπής της ΑΕΚ στο Ζάγκρεμπ - «Τρέλα» στον πάγκο της «Ένωσης» μετά το γκολ του Γαλανόπουλου (vid)

ΑΕΚ

i

ΑΕΚ/ ©Intime

Η παρακάμερα της μεγάλης ανατροπής της ΑΕΚ στο Ζάγκρεμπ - «Τρέλα» στον πάγκο της «Ένωσης» μετά το γκολ του Γαλανόπουλου (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:48 - 17.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:58 - 17.08.2023

Η ΑΕΚ έφυγε με το «διπλό» από το Ζάγκρεμπ κάνοντας ανατροπή και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα πλέι οφ του Champiosn League. Δείτε όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια του αγώνα της «Ένωσης» με την Ντιναμό.

Προβάδισμα πρόκρισης πήρε η ΑΕΚ μετά την νίκη με ανατροπή (2-1) κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο «Μαξιμίρ» το βράδυ της Τρίτης (15/8) στο πρώτο μεταξύ τους ματς στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του UEFA Champions League. 

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα μπορεί να βρέθηκε πίσω στο 39ο λεπτό από μια σχεδόν άπιαστη εκτέλεση φάουλ του Μπούλατ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο αντέδρασε και κατάφερε να κάνει την ανατροπή. Με τα γκολ των Στίβεν Τσούμπερ (59') και Κώστα Γαλανόπουλου (90') η «Ένωση» έφυγε με το «διπλό» από το Ζάγκρεμπ. 

Η ΠΑΕ ΑΕΚ δημοσίευσε ένα βίντεο με όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια της αναμέτρησης με τους Κροάτες.

ΑΕΚ: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, για να μην ζήσουμε ξανά τραγικό χαμό σαν του Μιχάλη»

Η ΑΕΚ προσήλθε στην συνάντηση που έγινε το πρωί της Τετάρτης (16/8) στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της UEFA, έχοντας πληρώσει πολύ πρόσφατο έναν εξαιρετικά βαρύ φόρο αίματος με την δολοφονία του Μιχάλη. Εξ ου και η θέση της ΑΕΚ ως προς τα μέτρα για την καταπολέμηση της βίας, είναι πολύ καθαρή. Απόλυτα σύμφωνη είναι η Ένωση και αυτή την θέση την εξέφρασε και στη συνάντηση ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Για την ΑΕΚ είναι ίσως το μεγαλύτερο ζητούμενο, να γίνουν όλα όσα απαιτούνται, προκειμένου να μην υπάρξει ξανά καμία οικογένεια που να χάσει το παιδί της. «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε στο να έχουν αποτέλεσμα και να μην ζήσουμε ποτέ ξανά, αυτά που ζήσαμε με τον τραγικό χαμό του φιλάθλου μας Μιχάλη Κατσούρη» είναι η θέση της ΑΕΚ.