Στο πάρτι της Αργεντινής ο δημιουργός του «Muchachos» - «Κέρδισε τη θέση του», είπε ο Σκαλόνι

Το «Muchachos» θα έχει την τιμητική του στο πάρτι της Αργεντινής.

i

©intime

Στο πάρτι της Αργεντινής ο δημιουργός του «Muchachos» - «Κέρδισε τη θέση του», είπε ο Σκαλόνι

Γιώργος Σακελλαρίου 23:06 - 22.03.2023 / Ανανεώθηκε: 23:06 - 22.03.2023

Ο Φερνάντο Ρομέρο που έγραψε το απόλυτο χιτ «Muchachos» και συνόδευσε την Αργεντινή στην κορυφή του κόσμου, πήρε εισιτήριο για τη φιέστα και δεν έκρυψε τη χαρά του.

Η Αργεντινή την Πέμπτη θα παίξει με τον Παναμά στο Μονουμεντάλ και θα γιορτάσει την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Το τρίτο τρόπαιο στην ιστορία της και φυσικά τα εισιτήρια για το φιλικό ματς έγιναν «καπνός» σε λίγες ώρες. Ένας απ' αυτούς που δεν πρόλαβαν ήταν ο Φερνάντο Ρομέρο. Ένας από τους δημιουργούς του «Muchachos», το οποίο εξελίχθηκε στο απόλυτο χιτ για το Παγκόσμιο Κύπελλο και το τραγουδούσε ασταμάτητα ένα ολόκληρο έθνος.

Ο Ρομέρο είχε δηλώσει στην Ole ότι δεν βρήκε εισιτήριο, το γεγονός κινητοποίησε τον κόσμο και την ομοσπονδία κι έτσι θα είναι παρών στο ματς που θα εξελιχθεί σε φιέστα για να ακούσει χιλιάδες Αργεντινούς στο Μονουμεντάλ να τραγουδούν την επιτυχία του.

«Ορκίζομαι ότι αφού έκανε τις δηλώσεις ότι δεν βρήκα εισιτήριο, άρχισα να ντρέπομαι, δεν ένιωθα άνετα. Υπήρχαν άνθρωποι που έλεγαν ότι δεν είναι και ο Μπετόβεν κι έχουν δίκιο (γέλια). Αλλά ο κόσμος κινητοποιήθηκε και ήταν πολύ ωραία», είπε αρχικά ο Ρομέρο σε νέες δηλώσεις του στην Ole και πρόσθεσε:

Οι παίκτες της Αργεντινής τραγουδούν τη νέα εκδοχή του «Muchachos»: «Κερδίσαμε το τρίτο και λέμε στον Ντιέγκο να αναπαυθεί εν ειρήνη» (vids)
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

10:47 - 20.12.2022

Οι παίκτες της Αργεντινής τραγουδούν τη νέα εκδοχή του «Muchachos»: «Κερδίσαμε το τρίτο και λέμε στον Ντιέγκο να αναπαυθεί εν ειρήνη» (vids)

Οι παίκτες της Αργεντινής τροποποίησαν τους στίχους του φοβερού «muchachos», μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Με πήρε τηλέφωνο ένας συγγενής του Τσίκι Τάπια (σ.σ. πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Αργεντινής), μου είπε ότι του είχε ζητήσει ειδικά να επικοινωνήσει μαζί μου, να μου στείλει δύο εισιτήρια. Το λύσαμε γρήγορα και η χειρονομία ήταν πολύ ωραία , να νιώσω ότι με ήξεραν, ότι ήξεραν ποιος είμαι».

Ο Φερνάντο Ρομέρο, λοιπόν, θα είναι μέρος του πάρτι και θα τραγουδήσει το «Muchachos» με τον 81χρονο Τούλα, το σύμβολο των Αργεντινών οπαδών και στο Κατάρ, τον οποίο και βράβευσε η FIFA.

«Όχι μόνο θα απολαύσετε το πάρτι, αλλά είστε και μέρος του. Πρέπει να τραγουδήσεις ή να κάνεις κάτι;», ρωτήθηκε ο Ρομέρο και απάντησε: «Νομίζω ότι θα τραγουδήσω στο γήπεδο. Η αλήθεια είναι ότι αν έρθει η σειρά μου, θα τα δώσω όλα. Θα είναι μια πολύ ωραία στιγμή, ειδικά να ακούω όλο τον κόσμο να τραγουδάει το κομμάτι μου.

Κινητοποιήθηκε ο κόσμος για να πάρω εισιτήριο, τον ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά, δεν ξέρω αν είμαι άξιος να μου δίνεται τόση αγάπη... Μου προκάλεσε ευγνωμοσύνη. Η καρδιά μου ξεχειλίζει από χαρά».

Ο τεχνικός της Εθινικής Αργεντινής Λιονέλ Σκαλόνι, ο οποίος τραγούδησε το «Muchachos» με μια ομάδα αγοριών από το Ελ Σαλβαδόρ, σχολίασε: «Δεν έκλαψε για να έχει τη θέση του. Το κέρδισε. Όλοι τραγουδάμε τη δημιουργία του, από καρδιάς. Το «βουίζουμε», το έχουμε καλά στο μυαλό μας».